آيا تقويت هوش و حافظه با مصرف سويا امکان پذير است؟

تقويت هوش و حافظه و افزايش توده عضلاني و ايجاد پوستي شادابتر از جمله علائم تامين سلامت سويا در بدن افراد است.

زهره بهرامپور متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: سويا تمام اسيدهاي آمينه ضروري بدن را داراست لوبياي سويا ارزانترين منبع تامين پروتئين محسوب مي‌گردد.

وي افزود: ارزش پروتئين سويا برابر پروتئين تخم مرغ، شير و گوشت است و همچنين لوبياي سويا همچون گردو و دانه کتان از ميزان امگا 3 فراواني برخوردار است و باعث کاهش کلسترول به (LDL) و تري گليسيريدهاي خون مي‌گردد.

وي خاطر نشان کرد: لوبياي سويا فاقد کلسترول است و چربي‌هاي موجود در آن از نوع غير اشباع است.

وي در رابطه با نقش سويا در تامين سلامت افراد بيان کرد: سويا تامين سلامت استخوان‌ها و مفاصل را در بردارد، تقويت هوش و حافظه افزايش توده عضلاني و ايجاد پوستي شادابتر از جمله علائم تامين سلامت سويا در بدن افراد است.

وي اذعان داشت: مصرف زياد سويا که حاوي ماده بازدارنده آنزيم است و در هضم پروتئين‌ها ايجاد اختلال کرده و کندي رشد را در نوجوانان سبب مي‌گردد.

بهرامپور اضافه کرد: مصرف سويا نياز بدن به مصرف ويتامين‌هاي D و B12 را افزايش مي‌دهد.

وي توصيه کرد: بهتر است سويا را به همراه مکمل‌هاي کلسيم، روي و ويتامين B12 و يا مواد غذايي‌اي که حاوي اين مواد است مصرف نماييد./ع2

برچسب ها: هوش ، حافظه ، آنزیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار