بجنورد/

مسمومیت غذایی همیشه ناشی از تماس با موادسمی نیست

مسمومیت های غذایی همیشه ناشی از تماس با موادسمی نیست و ممکن است از آب و غذای آلوده ویا به دلیل رشد میکروب در غذاهای مانده ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، پزشک متخصص عفونی در خصوص مسمومیت غذایی گفت:با توجه به این که در فصل تابستان آمار مسمومیت های غذایی بالاست لذا مردم باید بدانند که اغذیه ها و رستوران ها عامل مهمی در انتقال این بیماری ها هستند.

سید احمد هاشمی اظهار داشت:مسمومیت غذایی در کودکان می تواند مشکل ساز و منجر به اسهال و استفراغ و از دست رفتن آب بدن شود بنابراینباید به کودکان در مهدهای کودک و منزل آموزش های لازم در خصوص رعایت بهداشت فردی داده شود.

وی در خصوص علائم بالینی مسمومیت های غذایی گفت: تب،تهوع،استفراغ،درد های عضلانی،کم آبی شدید و حتی اسهال خونی از علائم شایع این بیماریست که در صورت عدم پیگیری منجر به مرگ بیمار خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد:درمان مسمومیت های غذایی ساده است و با سرم درمانی و خوردن غذاهای ساده و سبک،مایعات فراوان و رعایت بهداشت عمومی بیمار درمان می شود./س

برچسب ها: عامل ، مسمومیت ، غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.