اراک/

برای جلوگیری از سرطان، انبه را فراموش نکنید

انبه یکی از مشهورترین و پر طرفدار ترین میوه ها و سرشار از مواد مغذی غنی با طعم و عطر منحصر به فرد است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک این میوه در بسیاری از مناطق هندوستان و دیگر مناطق گرمسیری، کشت و در حال حاضر به سراسر جهان توزیع می شود.

به لحاظ گیاه شناسی این میوه با درختانی با میوه های گرمسیری مانند پسته و بادام زمینی هم خانواده است.

انبه رسیده، به رنگ های سبز، زرد، قرمز و نارنجی قابل مصرف است.

طبق مطالعات جدید، میوه انبه بدن را در برابر ابتلا به سرطان های خون، پستان، روده بزرگ و پروستات محافظت می کند.

انبه سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات آنتی اکسیدانی فلاونوئید پلی فنولیک (ترکیبات موثر در جلوگیری از بروز سرطان ها و محافظت بدن از بیماری های قلبی عروقی) است.

این میوه منبع عالی از ویتامین (آ) و فلاونوئید هایی چون بتا کاروتن( پیش ساز ویتامین (آ) در بدن)، آلفا کاروتن و بتا کریپتوکسانتین است.

هر صد گرم انبه تازه حاوی 765 میلی گرم ویتامین (آ) است و به عبارتی 25 درصد از ویتامین (آ) مورد نیاز روزانه بدن را فراهم می کند.

انبه منبع پتاسیم بوده و هر صد گرم آن حاوی 156 میلی گرم پتاسیم است.

ویتامین های B6، C و E نیز در انبه یافت می شوند که ویتامین B6 برای تولید هورمون های گابا (GABA) در مغز مورد نیاز بوده و هم چنین سطح هموسیستئین در خون را کنترل کرده و به این ترتیب از بروز سکته مغزی جلوگیری می کند.

همچنین، پوست انبه، سرشار از رنگدانه هایی به نام های کاروتنوئید ها و پلی فنل ها است که تاثیرات مثبتی در سلامت بدن دارند./ب

برچسب ها: انبه ، سرطان ، اراک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.