امیر قلعهنویی در حاشیه تمرین استقلال
به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: همیشه بازی استقلال و سپاهان فینالگونه بوده است. با اینکه سپاهان زودتر از ما تمرینات خود را شروع کرده ولی ما در خانه خود بازی میکنیم و از امتیاز میزبانی استفاده خواهیم کرد.

سرمربی استقلال با اشاره به حضور جباری در تیم فوتبال سپاهان، یادآور شد: به عنوان برادر کوچکتر از تماشاگران خواهش میکنم احترام بازیکنان را نگه دارند. به هر حال در خانواده بین پدر و پسر اتفاقاتی به وجود میآید. فتحاللهزاده هم برای استقلال زحمت زیادی کشیده و حالا جباری به هر دلیل منطقی برای خود از این تیم جدا شده است، خواهش میکنم هواداران به تیم حریف احترام بگذارند.شاید او بخواهد بار دیگر به استقلال برگردد.
قلعهنویی درباره صحبتهای کیروش گفت: من در این خصوص صحبت نمیکنم اما آن چیزی که طبیعی است، تا زمانی که ما در لیگ قهرمانان آسیا بازی داریم، بازیکنانمان در اختیار خودمان خواهند بود. در همه جای دنیا چنین اتفاقی رخ میدهد. این مسئلهای است که خود کیروش هم میداند.
وی با اشاره به صعود تیم ملی به جام جهانی تصریح کرد: ما اگر در سه بازی اخیر تیم ملی توانستیم موفق باشیم و به جام جهانی برویم به این دلیل بود که فکر استقلال و بازیکنان استقلال در میدان بازی بود و توانستند به موفقیت دست یابند. باید به لیگ و مسئولین احترام بگذاریم.
قلعهنویی در خصوص دیدارش با هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: بحث من در خصوص ورزش بود، من به مسائل سیاسی کاری ندارم، در خصوص ورزش با وی صحبت کردم. به وی گفتم قبل از اینکه وزارت ورزش به وجود آید، در شورای عالی ورزش هفت وزیر حضور داشتند اما پس از اینکه وزارت ورزش و جوانان به وجود آمد تبدیل به یک وزیر شد. حتی به او گفتم که باید نگاه فراجناحی به ورزش داشته باشیم. از عباسی هم باید برنامه بگیریم. ورزش را نباید سرریز حساب کنید