تأثير سوپ جو بر روي رشد جنين

بررسي هاي جديد دانشمندان نشان مي دهد، هنگامي كه غذاهاي مايع مانند آب، سوپ و آش وارد بدن مادران باردار مي شود جنين مواد مغذي درون آن را راحت تر جذب مي كند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ آش و سوپ به دليل داشتن نخود و عدس همچنين كلسيم و روي براي رشد مغز جنين ضروري هستند اين مواد غذايي سرشار از پروتئين بوده و مانع از آسيب رساندن به سلول ها مي شوند.

جنين قادر است اسيد امينه هاي مواد غذايي آش و سوپ را به راحتي جذب كند از اين رو سريع تر رشد مي كند و اندام هاي بدن او بهتر فرم مي گيرند.

حبوباتي كه در آش و سوپ به كار گرفته شده است اگر به صورت مايع به بدن مادر وارد شوند باعث جلوگيري از سقط جنين نيز خواهد شد و مادر بارداري راحت تر و مطمئن تري نيز تجربه خواهد كرد.
برچسب ها: جنین ، بارداری ، سوپ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار