به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران، قيمت ها به شرح زير است:
|
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم |
مشخصات محصول |
|
راسته پاک کرده |
290000 |
بدون چربی همرا با دمار(پوسته سراسری متصل به راسته) |
|
ران پاک کرده |
272500 |
بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) |
|
سردست پاک کرده |
264000 |
بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) |
|
فیله پاک کرده |
395000 |
بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) |
|
قلم |
25000 |
برش خورده |
|
قلوه گاه |
175000 |
بدون چربی و پوست اضافه |
|
خورشتی گوساله |
241000 |
قطعه شده (هر قطعه بیشتر از 50 گرم ) |
|
گردن |
210000 |
کاملا پاک شده |