بیماری هایی که شیرینی بر بدن قالب می کند

زیاده روی در مصرف شیرینی مانع جذب ویتامین ها و املاح به بدن می شود و این عواملی موثر در کاهش سیستم دفاعی بدن است.

دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: از آنجا که شیرینی ها ارزش غذایی شان در حد کربوهیدرات است، حجم معده را پر می کند و اشتهای افراد را به مصرف بقیه مواد غذایی کم می کند.

وی افزود: قندها مانع جذب ویتامین C و املاحی مثل روی و سلنیوم هستند که کارکردشان با سیستم ایمنی بدن به شدت در ارتباط است.

وی ادامه داد: مصرف شیرینی باعث چاقی است و این چاقی زمینه ای برای بیماری های بعدی مثل سندروم متابولیک که یک پایه آن در چاقی و پایه دیگر آن در فشار خون است و همچنین باعث کبد چرب، افزایش بیماری های قلبی و عروقی و در نهایت دیابت می شود.

وی خاطرنشان کرد: قندها دو دسته هستند، یکی ساده و دیگری مرکب.

توصیه می کنیم؛ افرادی که دیابت و اضافه وزن دارند از قندهای مرکب استفاده کنند و افرادی که وزن طبیعی دارند از قندهای ساده در حد معمول استفاده نمایند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار