ظروف آلومینیومی خطر "پوکی استخوان" را افزایش می‌دهد

مصرف غذا در ظروف آلومینیومی، علاوه بر اینکه می‌تواند موجب بروز اختلالات و مشکلات گوارشی شود، خطر پوکی استخوان و برخی دیگر از مشکلات استخوانی را نیز افزایش می‌دهد.

صدرالله کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: روش‌های نادرست تغذیه‌ای و استفاده از لوازم و وسایل نامناسب برای مصرف غذا، موجب افزایش بروز بیماری‌ها و نارسایی‌های مختلف شده است. 

وی با اشاره به اینکه مصرف غذا در ظروف آلومینیومی از جمله عادات نادرست و مشکلی شایع است، تصریح کرد: اغلب افرادی که از ظروف آلومینیومی برای مصرف غذا استفاده می‌کنند، اطلاع خاصی از عوارض این اقدام خود ندارند. 

کمالوند یادآور شد: متأسفانه عوارض و مشکلات ناشی از مصرف غذا در ظروف آلومینیومی، خیلی دیر مشخص می‌شوند و به همین دلیل تشخیص ارتباط بین این ظروف و بروز نارسایی‌های مرتبط دشوار است. 

وی تأکید کرد: مصرف غذا در ظروف آلومینیومی، علاوه بر اینکه می‌تواند موجب بروز اختلالات و مشکلات گوارشی شود، خطر پوکی استخوان و برخی دیگر از مشکلات استخوانی را نیز افزایش می‌دهد. 

کمالوند گفت: باید تا حد امکان از پختن غذا در ظروف آلومینیومی و نگهداری موادغذایی مختلف به ویژه غذاهای ترش اسیدی و شور در این ظروف، خودداری کرد. 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار