بسیاری از موارد "کم‌خونی" مربوط به ظروف غذایی است

بسیاری از موارد کم خونی اعم از خفیف و شدید، مربوط به نوع ظروف غذایی مورد استفاده به ویژه استفاده از ظروف آلومینیومی و تفلون است.

صدرالله کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین عادات نادرست در مصرف مواد غذایی، استفاده از ظروفی نظیر ظروف آلومینیومی و تفلون برای نگهداری، پختن و مصرف غذا است. 

وی با بیان اینکه ظروف تفلون می‌تواند در دراز مدت موجب بروز مشکلات گوارشی و حتی بروز سرطان شوند، تاکید کرد: پختن ونگهداری مواد غذایی در ظروف تفلون ومصرف غذا در این ظروف، ارتباط نزدیکی با کوتاهی قد داشته و می‌تواند موجب بروز مشکلات و عوارض پوستی شود. 

کمالوند افزود: بسیاری از موارد کم‌خونی اعم از خفیف و شدید، مربوط به نوع ظروف غذایی مورد استفاده به ویژه استفاده از ظروف آلومینیومی و تفلون است. 

وی با اشاره به اینکه در ساخت ظروف تفلون از مورادی همچون کادمیوم استفاده می‌شود، اظهار داشت: کادمیوم از فلزات سنگین است که می‌تواند به مرور زمان وبه تدریج وارد غذا شده و از این طریق عوارض زیادی را برجای گذارد. 

کمالوند خاطرنشان کرد: در صورت نیاز برای مصرف غذا در ظروف تفلون، باید از ظروفی استفاده کرد که آسیب‌دیده نباشد و در واقع کاملاً سالم باشد. 


انتهای پیام/
برچسب ها: کم خونی ، تفلون ، سرطان ، گوارش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.