چین تصاویری ماهواره‌ای منتشر کرده که گمان می‌رود تکه‌هایی از لاشه هواپیمای مالزیایی مفقود شده باشد.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران، وبسایت دولتی چین روز چهارشنبه سه تصویر ماهواره ای منتشر کرد که در آنها اشیایی سفیدی دیده می شوند که بر روی آب‌های دریای جنوب چین شناورند.

این تصاویر روز یکشنبه، یعنی تنها یک روز بعد از ناپدید شدن بوئینگ ۷۷۷ خطوط هوایی مالزی، تهیه شده است اما وبسایت وزارت علوم چین امروز آنها را روی وبسایت خود قرار داده است.

نقطه جغرافیایی عکس ها جایی در دریای جنوب چین را نشان می دهد که منطقه‌ای است در شرق مالزی و جنوب ویتنام.

خبرگزاری رسمی شینهوا در چین، گزارش کرده که اندازه تخمینی بزرگترین شیی که در این عکس‌ها دیده می‌شود ۲۴ متر در ۲۲ متر است.

همزمان مالزی آخرین تماس رادیویی پرواز ام اچ ۳۷۰ را منتشر کرده است که از "تحت کنترل" بودن آن خبر می‌دهد.

این سه تصویر عبارتند از: 
 



 
ارتش خلق چین همچنین روز سه شنبه اعلام کرد چند ماهواره که قابلیت عکس‌برداری با کیفیت بالا را دارند به آسمان دریای جنوب چین هدایت کرده تا در عملیات تجسس برای یافتن اثری از این هواپیمای مسافربری که ۲۳۹ سرنشین داشت، شرکت کنند. این ماهواره‌ها از مرکزی نظامی در شمال چین هدایت می‌شوند.

صبح امروز هم مالزی آخرین گفتگوی رادیویی میان خلبان و تیم کنترل پرواز را منتشر کرد که تنها چند دقیقه پیش از ناپدید شدن هواپیما انجام گرفته بود و در آن خلبان می گوید: "همه چیز عادی است."

عکس هایی هم که چین امروز منتشر کرد تقریبا نزدیک محلی تهیه شده اند که مالزی جستجو برای یافتن اثری از هواپیمای مفقود شده را از آنجا آغاز کرده بود.

با وجود این، مالزی محدوده تجسس را افزایش داده و اکنون گروه‌های ماهواره‌ای، هوایی و دریایی بخش بزرگتری از دریای جنوب چین را به امید حل معمای پرواز ام اچ ۳۷۰ جستجو می‌کنند. در همین حال، مقامات چین آشکارا از آنچه گزارش‌های ضد و نقیض مقامات مالزی درباره هواپیمای گمشده این کشور می‌خوانند، انتقاد کرده‌اند.

یک سخنگوی وزارت خارجه چین گفته است نمی‌توان با صراحت گفت که چه بخشی از اطلاعات ارایه شده از سوی مقامات مالزی، درست است. این در حالی است که مقامات مالزی می‌گویند که در اطلاعات ارایه شده هیچ ابهامی وجود ندارد و تاکید کرد‌ه‌اند که آنها وضعیت مقامات چینی را درک می‌کنند.

حدود دو سوم مسافران این پرواز که از کوآلالامپور عازم پکن بود، ملیت چینی دارند.

هواپیمای مالزیایی ۵ روز پیش و ساعاتی پس از پرواز از این کشور به مقصد چین از صفحه رادار محو شد. از آن زمان تاکنون جستجوها برای یافتن این هواپیما نتیجه‌ای نداشته است.

پیشتر مقامات مالزیایی در یک نشست خبری گفتند که رادارهای نظامی، یک شئی ناشناخته که می‌تواند همین هواپیمای گمشده باشد، را در تنگه مالاکا ردیابی کرده بودند.


اکنون اما گزارش شده است که کارگر یک سکوی نفتی در حدود ۳۰۰ کیلومتری جنوب شرقی ویتنام واقع در دریای جنوب چین، گفته است که او چیزی را که در آسمان در حال آتش گرفتن بوده دیده است.

این در حالیست که ارزیابی های جدید کارشناسان حاکی از این است که هواپیمای ناپدید شده خطوط هوایی مالزی پس از قطع ارتباط راداری اش دست کم چهار ساعت دیگر پرواز کرده است.

خانواده های مسافران و خدمه این هواپیما که از چهارده ملیت مختلف هستند، در روزهای گذشته از ادامه بی خبری از سرنوشت این پرواز انتقاد کرده‌اند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۸:۴۰ ۲۶ اسفند ۱۳۹۲
من با شما موافقم.امکانش هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۵ ۲۳ اسفند ۱۳۹۲
سری جدید لاست محصول چین و مالزی به صورت زنده!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۳ ۲۳ اسفند ۱۳۹۲
خدامیدونه الان کجان این دنیا .اون دنیا خداکنه این دنیا باشن حداقل زندن .واقعا اگرخودتو سرجای اونهاو خانوادهاشون بگذاری وا و یلاست خیلی حالم براشون گرفته هستش وخیلی نگرانشون هستم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۹ ۲۳ اسفند ۱۳۹۲
اگه کسی هم سالم مونده باشه تاحالا که چند روز ازسقوط هواپیما گذشته حتما از بین رفته.براشون فاتحه بخونید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۵۳ ۲۳ اسفند ۱۳۹۲
تو رو خدا بیشتر خبر در مورید این هواپیما پیدا کنید فکر منو شدیدا مشغول کرده که این هواپیما الان کجاس؟
Iran (Islamic Republic of)
اسماعیل
۰۲:۴۶ ۲۳ اسفند ۱۳۹۲
خدایا همه را سالم نگه دارو به آرزوهایشان برسان - هرچه قسمت و تقدیر است همان است الله العلم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۸ ۲۳ اسفند ۱۳۹۲
فکر کنم فیلم لاست داره حقیقت پیدا میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۳ ۲۳ اسفند ۱۳۹۲
امیدوارم سالم باشند
Iran (Islamic Republic of)
Armen
۰۱:۱۸ ۲۳ اسفند ۱۳۹۲
به احتمال خيلي زياد هواپيما ربوده شده است .
Iran (Islamic Republic of)
جفرسون
۰۰:۳۲ ۲۳ اسفند ۱۳۹۲
با توجه به اطلاعاتی شاید همه داشته باشیم، زمانی یک هواپیما از صفحه ی رادار محو میشه که دیگه تو آسمون نباشه و این فرضیه که هواپیما ربوده شده تقریباً غیر ممکنه، اگه اینگونه بود رادار مسیر طی شده را به هر نقطه ای نشان میداد و شاید نقشه ی پلید دیگری بعضی از کشور ها برای بعضی ها در سر می پرورانند که لازمه اش محو شدن این هواپیما از صفحه ی رادار بود مثل 11 سپتامبر.
ولی با این اوصاف امیدوارم که همگی در سلامت کامل باشند.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۳:۳۳ ۲۲ اسفند ۱۳۹۲
البته این احتمال هم وجود داره که تا حالا اسراییل اعضای بدن این افراد را در آورده و اجسادشان را گم . گور کرده باشه
Germany
جواد
۲۳:۲۸ ۲۲ اسفند ۱۳۹۲
کار کاره این یانکی های ناقلاس!!! دسثگاه های فرستنده سیگنال هواپیما رو قطع کردن و هواپیما رو دودره کردن بعد سر فرصت یجا بکوبن و بندازن گردن مسلمونا... ولی ماجرای جالبیه ها! اکشن-معمایی ، میشه یه فیلم جایزه اسکاری. (بیچاره مسافرا و خونوادشون)
Iran (Islamic Republic of)
بهمن
۲۲:۰۰ ۲۲ اسفند ۱۳۹۲
بایدهمه کشورها برای یافت این هواپیما بسیج شوند باید کشور ما هم کمک کند
Iran (Islamic Republic of)
بیچاره
۲۱:۳۵ ۲۲ اسفند ۱۳۹۲
سلام این احتمالا این هوا پیما به فضا رفته
Iran (Islamic Republic of)
ali
۲۱:۲۹ ۲۲ اسفند ۱۳۹۲
انشااله که سالم باشند ولی این کشورهای که بخیال خودشون پیشرفته هستند مثل امریکا هیچ غلطی نتوانستند بکنند وانها راپیداکنند فقط بلدهستند کاسه کوزه هارا سرکشورهای دیگه خراب کنند.
۱۲۳
آخرین اخبار