با خوردن روزانه "۱۰ عدد سنجد" سلامتی خود را تضمین کنید

خوردن روزانه ۱۰ عدد سنجد از سن ۱۵ سال به بالا به تضمین سلامتی کمک می‌کند.

محمدتقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اکثر خانم‌های باسلیقه با چیدن سفره هفت سین در ایام نوروز بسیاری از سنت‌ها را بر سر سفره‌های خود قرار دهند و یکی از سین‌های با ارزش سنجده است. 

وی افزود: سنجد از دیرباز به عنوان دارویی سنتی شناخته شده است و این میوه منبع قابل توجهی از ویتامین E و C و رنگدانه‌های کاروتن بوده که همگی "خاصیت آنتی اکسیدانی قوی" دارند. 

وی در ادامه گفت: "ترکیبات فلاوونوئید‌ها" و اسید چرب موجود در سنجد مانند اسید لینولیک و اولئونیک و همچنین استرول‌ها مانند سیترو سترول دارای خاصیت ضد التهابی است که به شل کردن عضلات کمک می‌کند. 

وی عنوان کرد: مصرف سنجد برای افرادی که مشکل عضلانی و مفصلی دارند بسیار مفید و موثر است و میزان کلسیم در سنجد بسیار بالا بوده که از" نرمی استخوان" به خوبی جلوگیری می‌کند. 

وی اذعان داشت: میوه سنجد خواص آنتی اکسیدان قوی دارد که سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌ها بوده است. 

وی در خصوص اینکه سنجد میان وعده خوبی است، گفت: بهتر است سنجد را به عنوان میان وعده استفاده کنید، زیرا سنجد علاوه بر ویتامین‌ها و مواد معدنی دارای ترکیباتی مانند فتیکمیکال هاست که ضد شل کنندگی عضلانی است.

وی در خاتمه گفت: از سنین ۱۵ سال به بالا با خوردن روزانه ۱۰ عدد سنجد می‌توانید سلامتی خود را تضمین کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار