میوه‌هایی که روند سفیدی موهایتان را کند می‌کند!

وجود ویتامین‌های خانواده B و میوه‌های قرمز که از آنتی‌اکسیدان خوبی برخوردار هستند می‌توانند به جلوگیری از سفیدی مو کمک کنند.

دکتر محمد رضوانی متخصص پوست و مو و زیبایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سفیدی زودرس مو در سفیدپوستان قبل از سن 20سال و در سیاه‌پوستان زیر 30سالگی است که در پوست سلول‌هایی به نام "ملاناسیک" وجود دارند که مسئول رنگ‌دانه‌های مو هستند.

وی افزود: سلول‌های رنگ‌دانه‌ساز مو عمر کوتاه‌‌تری نسبت به سلول‌های ساختمان‌ساز مو دارند به همین دلیل افراد با افزایش سن علی‌رغم اینکه موی زنده‌ای دارند و موهایشان رشد می‌کند رنگ موهایشان به سمت سفیدی می‌رود یعنی عمر سلول رنگ‌دانه‌ساز موجود در جوانه‌های رشد مو تمام شده است و در نتیجه موهای فرد دیگر رنگ دانه ندارند و سفید هستند.

وی اشاره کرد: افسردگی و رشد سفیدی مو با هم در ارتباط است و می‌تواند روند سفیدی مو را تشدید کند و کسی که گرفتاری و مشغله‌ی کاری دارد بعد از مدتی موهایش تا حدودی رو به سفیدی می‌رود.

وی اظهار داشت: نکته دیگر در رابطه با تغذیه است همان‌طور وجود ویتامین‌‌های خانواده‌ی B و میوه‌های قرمز مانند انار، انگور و خرمالو و تمشک و گریپ‌فروت و ... که از آنتی‌اکسیدان خوبی برخوردار هستند می‌تواند به جلوگیری از سفیدی مو کمک کند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار