اين "دانه خشكبار" را به عنوان ميان وعده استفاده كنيد

یکی از دانه‌های آجیل به قدری از مواد آلی و شیمیایی مفید غنی است که لقب جدول تناوبی عناصر بین خشکبار‌ها را از آن خود کرده است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، متخصصان تغذیه به افراد توصیه می‌کنند از خشکبار بادام به عنوان یک میان وعده مناسب برای سلامت قلب استفاده نمایند.

گفتنی است، بر اساس تحقیقات انجام شده بادام دارای خواص درمانی متعدد برای انسان‌ها است، بویژه افرادی که دچار بیماری‌های قلبی و دیابت می‌باشند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، آجیل‌ها دارای پروتئین‌ بالا و همین‌طور مواد مغذی فراوان هستند که می‌توانند سبب از بین بردن لخته‌های خونی شوند.

در میان دانه‌های آجیل، بادام بویژه می‌تواند نقش یک میان وعده سبک با خواص درمانی متعدد را ایفا نماید.

بادام سرشار از چربی اشباع شده و ویتامین D می‌باشد که می‌تواند از بدن در مقابل اشعه‌های UV مضر خورشید و همینطور ابتلا به آلزایمر محافظت نماید.

بادام همچنین دارای عنصر منگنز می‌باشد که سبب تقویت فرم استخوانی بدن می‌شود.

پژوهشگران خواص دیگری مانند دارا بودن خاصیت کاهش کلسترول خون، چربی خون، غلظت قند خون و همینطور جلوگیری از افزایش وزن را در دانه‌ بادام کشف نموده‌اند.

این نتایج با تحقیق بر روی ۲۴ هزار و ۸۰۸ فرد داوطلب بزرگسالان و بررسی اثرات مصرف بادام درختی بر سلامت آنها بدست آمده است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار