تبریز/

بیشترین مقدار طعم نمادی برای مناسبترین زمان برداشت سبزی ها

معاون مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مناسب ترین زمان برداشت بیشتر سبزی ها، وقتی است که با حداکثر میزان رسیدن و بیشترین مقدار طعم، رنگ و مطلوب ترین حالت از نظر بافت رسیده باشند.

میرجواد تاج الدینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مسئله مهمی که در برداشت سبزی ها مورد توجه قرار می گیرد، زمان برداشت آن است که در سبزی های مختلف، متفاوت است.

وی تصریح کرد: زارعان سبزیکار بهتر است بدانند که بعضی سبزی ها  در زمان رسیدن کامل آنها برداشت می کنند.

تاج الدینی با اشاره ای به عوامل تاثیرگذار در سبزی ها ادامه داد: زمان برداشت به کیفیّت مورد نظر و بهای دریافتی آن بستگی دارد.

معاون مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: برداشت زودهنگام بعضی از محصولات ممکن است سبب کاهش خسارات وارده به مزرعه و عملیات پس از برداشت ایجاد شده در محصول شود.

وی افزود: درجه حرارت ها بالا رسیدن محصول را تسریع می کند.

تاج الدینی تاکید کرد: زمان برداشت سبزی ها بستگی به مقدار تولید، نوع سبزی و موقعیت بازار فروش دارد.
 
انتهای پیام/س
برچسب ها: برداشت ، سبزی ، نمادی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.