به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، پس از نگاه به مطالعات متعدد و تجزیه و تحلیل در مورد اثرات رنگ سبز، سفید چای در وزن بدن، 
محققان هلندی دریافتند که مواد تشکیل دهنده ترکیبهای طبیعی چای و کافئین کمک به افزایش مصرف انرژی یک شخص می کنند و همچنین ترکیبات  اکسیداسیون چربی (تجزیه 
چربی) در بدن را افزایش می دهند. 
نوشیدن چای سبب تحرک معده و روده می شود و می تواند به نوبه خود نقش زیادی در دفع سموم از بدن داشته باشد همچنین چای می تواند باعث لاغری و آب شدن چربی های شکم شود.
مصرف آب قابل شرب 
1-2 فنجان در روز و تهیه چا با آن چمی تواند برای بهبود خلق و خو، کاهش خطر ابتلا به بیماری های متعدد از جمله سرطان، 
پوکی استخوان، فشار خون بالا 
و دیابت موثر باشد.
انتهای پیام/