به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ قیمت انواع گوشت به شرح زیر است البته قیمتهای سطح شهر با تعاونی ها تفاوت بسیار اندکی با یکدیگر دارند و به نظر می رسد هماهنگی نرخ گوشت بیشتر از سایر اقلام مصرفی است.
همچنین همه بخشهای گوشت شتر، همقیمت گوشت گوسفند است.
| 
   نوع محصول  | 
  
   قیمت هر کیلوگرم به تومان  | 
  
   نوع محصول  | 
  
   قیمت هر کیلوگرم به تومان  | 
 
| 
   گوشت گوساله  | 
  
   31 تا 34 هزار  | 
  
   گوشت جوجه باکتف  | 
  
   10 تا 13 هزار  | 
 
| 
   گوشت گوساله مخلوط  | 
  
   27 تا 29 هزار  | 
  
   گوشت ران مرغ  | 
  
   5000 تا 7000  | 
 
| 
   گوشت ران گوساله  | 
  
   32 تا 34 هزار  | 
  
   گوشت ران پاک کرده مرغ  | 
  
   9000 تا 11 هزار  | 
 
| 
   گوشت راسته گوساله  | 
  
   33 تا 35 هزار  | 
  
   بال مرغ  | 
  
   6000 تا 8000  | 
 
| 
   گوشت ماهیچه گوساله  | 
  
   33 تا 35 هزار  | 
  
   گوشت کتف مرغ  | 
  
   7000 تا 9000  | 
 
| 
   گوشت استیکی گوساله  | 
  
   40 تا 42 هزار  | 
  
   گردن مرغ  | 
  
   3000 تا 4000  | 
 
| 
   گوشت گوسفند شقه با گردن  | 
  
   26 تا 28 هزار  | 
  
   گوشت بوقلمون  | 
  
   9000 تا 11 هزار  | 
 
| 
   گوشت سردست گوسفند  | 
  
   27 تا 28 هزار  | 
  
   گوشت بوقلمون بدون استخوان  | 
  
   16 تا 18 هزار  | 
 
| 
   گوشت ران،کتف و دست  | 
  
   28 تا 33 هزار  | 
  
   گوشت زبان گوساله تمیز شده  | 
  
   30 تا 32 هزار  | 
 
| 
   گوشت گردن گوسفند  | 
  
   26 تا28 هزار  | 
  
   پاچه گوساله  | 
  
   5000 تا 7000  | 
 
| 
   دنبه گوسفند  | 
  
   6000 تا 8000  | 
  
   ماهی قزل آلا تمیز شده  | 
  
   15 تا 17 هزار  | 
 
| 
   دست کامل کله و پاچه  | 
  
   30 تا 32 هزار  | 
  
   ماهی قزل آلا تمیز نشده  | 
  
   11 تا 14 هزار  | 
 
| 
   دست کامل جگر گوسفند  | 
  
   28 تا 35 هزار  | 
  
   اشپل(تخم ماهی)ماهی سفید  | 
  
   هر ریف 5000  | 
 
| 
   گوشت مرغ  | 
  
   6600 تا 6800  | 
  
   اشپل (تخم ماهی) قزل آلا  | 
  
   هر ریف 1000  | 
 
| 
   گوشت فیله مرغ  | 
  
   12 تا 15 هزار  | 
  
   دل مرغ بسته بندی 600 گرمی  | 
  
   4000 تا 6000  | 
 
| 
   گوشت سینه جوجه کبابی  | 
  
   12 تا 14 هزار  | 
  
   گوشت میگو  | 
  
   24 تا 36 هزار  | 
 
| 
   گوشت سینه مرغ  | 
  
   6000 تا 7000  | 
  
   گوشت بوقلمون  | 
  
   6000 تا 8000  |