اگر شما هم با پیامک‌هایی برخورد کرده‌اید که در آخر آنها عباراتی مانند: این پیام را به ۱۰ نفر بفرست تا امروز معجزه ببینی، دریافت کرده‌اید حتماً این گزارش را بخوانید.

به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ احتمالاً این روزها پیامک‌های که در آخر آن عباراتی مثل: این پیام را برای ۱۰ نفر بفرست تا امروز معجزه ببینی را دریافت کرده‌اید. اما به راستی فکر کرده‌اید مبدا این پیامک‌ها از کجاست؟ به کجا می‌روند و هدف از ارسال اینگونه پیامک‌ها چیست؟

ماجرا چیست؟
چندی قبل روزنامه نیوز تلاویو که در سرزمین‌های اشغالی منتشر می‌شود در چاپ سراسری خود با این تیتر که "چگونه اسلام را متزلزل سپس آن را در اختیار بگیریم" پرده از اهداف شوم صهیونیست‌ها خبر داد.
هنری لیونر که به یک عنوان فقیه دینی در اسرائیل فعالیت می‌کند می گوید: همکاران ما شب و روز در واتس‌اپ و شبکه‌های اجتماعی در حال تلاش برای تضعیف اسلام در بین مسلمانان هستند.



هنری لیونر افزود: ما با طراحی پیام‌های فارسی، عربی، ترکی و اردویی و آوردن نام پیامبر و ائمه و قرآن، در آخر پیام‌ها می‌نویسیم آن را برای ۱۰ نفر بفرست تا امروز معجزه ببینی!
با گذشت چند روز و به مرور زمان مسلمانان می‌بینند که خبری از معجزه نیست پس آن را خرافات تلقی می‌کنند و اینگونه ایمانشان را کم کم از دست می‌دهند.

با نگاهی به این اظهارات خیلی از نکات مبهم برای مسلمان عیان می شود، مانند اینکه دشمنان اسلام چگونه با توسل به ابزارهای نوین ارتباطی سعی در تضعیف باورهای دینی میان مسلمانان دارند و در این میان هم از روش های به ظاهر دینی و مذهبی استفاده می کنند و با ارسال پیام هایی با محوریت مقدسات دینی، سعی در تحریک مسلمانان در اشاعه و ترویج این پیام ها دارند و در این میان از ابزارهایی مانند قسم به جان پدر و مادر گرفته تا تهدید به رخداد اتفاق های بد در اثر منتشر نکردن پیام ها سعی دارند مخاطبان را به ترویج این پیام ها ترغیب کنند.

در این میان کسانی که با هدف دیدن معجزه پیام را به چندین نفر دیگر ارسال می کنند، از پایان زمان مقرر می بینند که نه تنها معجزه ای رخ نداده که حتی کوچکترین تغییری هم در روند زندگیشان به وقوع نپیوسته است ممکن است باورهای دینی شان در خطر تزلزل قرار بگیرند.

با توجه به اینکه با گسترش اپلیکیشن های تلفن همراه و شبکه های اجتماعی احتمال دریافت این پیام ها هر روز بیشتر از روز پیش می شود، مردم باید با هوشمندی از انتشار و ارسال این پیامک ها خودداری کنند تا به این ترتیب دشمنان نتوانند با توسل به نام بزرگواران دینی ما دست به گسترش باورهای خرافی و در نهایت سست کردن باورهای دینی بزنند.

آیا شما هم از این پیامک‌ها دریافت کرده‌اید؟ در برخورد با این پیامک‌ها چه واکنشی را انجام داده‌اید؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۷ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
تصویر به اشتباه از خاخام های ضد صهیونیسم استفاده شده.
اصلاح کنید
Iran (Islamic Republic of)
رضا بوژمهرانی
۲۲:۱۱ ۲۹ آذر ۱۴۰۰
واقعا ببینید از چه راه هایی که اصلن یک مثقال فکرشو نمیکنی وارد مغز آدما میشن خیلی باید مراقب فرزندان و جوانان باشیم
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ملایری
۲۰:۳۵ ۲۵ مهر ۱۴۰۰
فریب دادن مردم ساده لوح حربه دشمن و پادوهای غرب ذلیل نفوذی شان در طی چهار دهه اخیر بوده اما.. دیگر کارساز نبوده و انتخاب درست مردم در دو انتخابات مجلس و ریاست جمهوری ثابت کرد که مردم به رشد عقلانی و بصیرت رسیده و دیگر فریب خناسان را نخورده و نخواهند خورد.
Iran (Islamic Republic of)
۰۰۰۰
۱۶:۵۵ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
خدا لعنتشون کنه
Iran (Islamic Republic of)
ایناز
۱۴:۰۷ ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
برا من زیاد میاد اما مطمئن باشید خرافاته چون من دو بار زدم هیچ معجزه ای در کار نبود. خرافاته خرافات من که دیگه نمی فرستم نتم همینجوری تموم شد حالا نت به جهنم ولی دین ادم که نباید با دوتا پیام خرافاتی از بین بره ولی برای اونا که این پیاما رو مینوسن و بوجود ممی آورن متاسفم
Iran (Islamic Republic of)
محدثه
۰۸:۳۷ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی مسخرس
یکیشو دوستم فرستاد گفت دستتو چپتو مچ کن بعدیه ارزو کن واسه ۱۵نفر بفرست تا ارزوت براورده بشه
من فرستادم بعد نشوته بود وقتی فرستادی درستتو باز کن ببین توش چیه
منم باز کردم دیدم دستم عرق کرده بعد جای ناخنم روشه
زخم شده یعنی انقدر هرس خوردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۶ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
دیوانه ای؟؟
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۲۱:۱۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
حدود 2 ماه پیش یکی از اینا برام اومد گفت نشرش ندی بچت میمیره،پدر و مادر میمیرن،بدبخت و بیچاره میشی و... در عوض اگه انجام بدی کلی پول گیرت میاد و خیر و برکت میاد تو زندگیتو و....
من سرچ کردم دیدم الکیه به چند تا از دوستام اونو فرستادم بهشون گفتم الکیه اگه همچین چیزی دیدن نشر ندن و....
بعد 2 ماه هیچ اتفاق خاصی برام نیوفتاده
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۱:۳۴ ۲۰ اسفند ۱۳۹۷
واقعیت است
Iran (Islamic Republic of)
میلاد
۲۲:۳۶ ۰۴ دی ۱۳۹۷
زنده باد امام خامنه ای.به امید نابودی اسرائیل.
Iran (Islamic Republic of)
سرباز
۱۰:۴۷ ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
پیامی خطاب به اسرائیل...
مردم اسرائیل و بزرگش که یک آمریکا و عربستان هست بداند که با در آمدن به شکل های متفاوت و خود رود به ساده لوح زدن نمیتوانیم ایران قدرتمند رو گول بزنید
و اینم رو هم بدانید انشاءالله به زودی فلسطین رو آزاد خواهیم کرد و به سوی اسرائیل خواهیم آمد این حتمی هست این رو بدانید.
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۲۳:۰۷ ۳۰ فروردين ۱۳۹۷
همینقدر كه متوجه شدید معجزه ای رخ نخواهد داد،جای امیدواری داره
Iran (Islamic Republic of)
ahmad
۱۳:۵۱ ۰۳ آذر ۱۳۹۶
نکنید تو رو خدااا
Iran (Islamic Republic of)
zahra
۰۱:۰۹ ۱۹ شهريور ۱۳۹۶
سلام برای من پیام اومده

لطفا سریع جواب بدید ممنون.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۴ ۱۵ خرداد ۱۳۹۶
سلام با این همه تفاسیر کسایی هنوز این باور خرافی رو قبول دارن بس مشکل جایی دیگس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۲ ۰۹ فروردين ۱۳۹۶
مرگ بر اسرائیل