 
    
    
	خواص درمانی :
	طبیعت: از نظر طب سنتی ایران این گیاه طبیعتی معتدل و تا حدودی سرد و تر دارد.
خواص:
	
	- دمنوش گل پنیرک برای عفونتهای مثانه، اسهال خونی موثر است.
	
	- دمنوش آن برای کسانی که دچار یبوست و دارای معده و رودههای تنبلی هستند، توصیه میشود.
- دم کرده گل ها یکی از داروهای خوب ضد سرفه است. هم چنین به عنوان برطرف کننده تورم دهان و گلو مصرف می شود.
	
	- انسداد مجاری کبد را باز می کند و موجب ازدیاد ترشح ادرار می شود.
	
	- همچنین تأثیر آن در درمان سرماخوردگی تأیید شده است.
	موارد منع مصرف:
	- افرادی که سابقه آلرژی به گیاهان دارویی دارند باید در مصرف پنیرک احتیاط نمایند.
	- بیماران مبتلا به دیابت و یا افرادی که بدنشان به تغییرات قند خون 
حساسیت نشان می دهد، باید با توجه بیشتری این گیاه را مصرف نمایند، زیرا 
ممکن است سبب کاهش قند خون گردد.
	طرز تهیه:
	یک قاشق غذا خوری گل پنیرک را در یک قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه 
سانتی گراد روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم که به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد.
	مشخصات :
	پنیرک گیاهی است علفی ، پایا و چند ساله که ارتفاع آن به ۶۰ سانتی متر نیز
 میرسد. برگهای آن این گیاه خودرو و حالت دایره ای و دندانه دار دارد و 
گلهای آن بنفش رنگ و کوچک هستند. قسمت مورد استفاده گیاه پنیرک، برگ و گل 
آن میباشد.
دمنوش گل پنیرک با طعمی ملایمی که دارد میتواند بدون شیرین کننده هم اغلب ذائقه ها را راضی کند. این بسته به سلیقه ی شماست. البته به علت اینکه بیشتر خواص دارویی دارد بهتر است که با عسل شیرین شدود.
بیتوته
 
    
    
 
    
    
 
    
    
 
    
    
 
    
     
    
    
 
    
    
