اسفنانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران تشریح کرد؛
اسفنانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران تشریح کرد؛

«محمد علی اسفنانی»، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتوگو با
خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به مطرح شدن لایحه شوراهای حل اختلاف در هفته آینده اظهار کرد: روز یکشنبه چندین ماده مربوط به لوایح شوراهای حل اختلاف در کمیسیون قضایی تصویب شد و به 40 ماده تصویب شده پیش از این اضافه شد.
وی تصریح کرد: از جمله مهمترین اصلاحات لوایح شورای حل اختلاف افزایش صلاحیت رسیدگی به امور مالی از 5 میلیون تومان به 20 میلیون تومان و تعیین حداقل حقوق برای کارکنان شورای حل اختلاف بود.
اسفنانی اظهار کرد: از دیگر اصلاحات لوایح شورای حل اختلاف فقدان صلاحیت شوراهای حل اختلاف در خصوص رسیدگی به دعاوی مربوط به اموال غیر منقول بود.
وی ادامه داد: از دیگر اصلاحات لوایح شورای حل اختلاف، داشتن مدرک لیسانس برای اعضای شورا در شهر و همچنین داشتن مدرک دیپلم برای اعضای شورای در روستاها میباشد.
این عضو کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین تغییرات آن که کار بسیار مهمی است بحث تعیین حقوق برای کارمندان دائمی شورای حل اختلاف است.
انتهای پیام/