رژیم غذایی مناسب بدن را در برابر سرماخوردگی فصلی محافظت می‌کند

به گفته متخصصان از دانشگاه اوکلند، مصرف فلاونوئیدها موجود در چای سبز، سیب، بلوبری، کاکائو و پیاز می‌تواند ریسک ابتلا به سرماخوردگی و سرفه را 33 درصد کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران و به نقل از Meddaily.ru به نظر متخصصان، سبزیجات و میوه‌ها به مقدار فراوان در جیره غذایی، محافظت بدن در برابر سرماخوردگی فصلی را تضمین می‌کند. اکثر بزرگسالان 2 تا 3 بار در سال سرما می‌خورند. کودکان – تا 5 بار در سال دچار گلو درد، سرفه، زکام و سردرد می‌شوند.

به نظر کارشناسان،  فلاونوئیدها دارای خواص ضد ویروسی، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی هستند. این خواص به محافظت در برابر سرماخوردگی و فعال‌تر شدن سیستم ایمنی کمک می‌کند.

دانشمندان توصیه به مصرف حدود پنج وعده سبزیجات و دو وعده میوه در روز می‌کنند. ضمنا سبزی‌ها و میوه جات باید رنگ‌های مختلف داشته باشند. چراکه رنگ نشان می‌دهد چه چیزی در محصول موجود است به گفته آنها به طور کلی حداقل نیمی از بشقاب در شام باید از سبزیجات پر شده باشد.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.