به گزارش خبرنگاراخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران، پروژه ماهوارهای اوترنت چيست؟ نیمه دوم سال 2015 آغاز پروژه ای بزرگ توسط آمریکا برای تسری به کل جهان است. این پروژه اینترنت رایگان به تمام دنیا عرضه می کند. با آغاز پروژه آمریکا به نام (اوترنت) و قرار گرفتن مجموعه ای از ماهواره ها در جو و فضای کره زمین و آغاز پروزه اینترنت رایگان جهانی، همه می توانند با روشن کردن وای فای تلفن همراه خود امواج اینترنت را از ماهواره دریافت نمایند و اینترنت رایگان و بدون محدوديت داشته باشند.
دولت امریکا با هزینه چند میلیارد دلاری از طریق شبکه های ماهواره ای تلاش می کند تا نیمه دوم سال 2015 میلادی در سراسر جهان حتی مناطق دور دست خدمات اینترنت رایگان عرضه کند.
پروژه اوترنت هماکنون زبانهای انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی، آلمانی، چینی و عربی را پشتیبانی میکند ولی هدف بنیانگذاران اوترنت این است که به زودی آن را به تمام زبانها در دسترس عموم قرار دهند. اینترنتی که آمریکا قصد دارد آن را به تمام جهان عرضه کند اینترنت پر سرعت بدونه سانسور و کاملا رایگان است.
انتهای پیام/
همه ی vpn ها و حتی سامانه ی تور که میگن آزاده هم جاسوسی هستن. مثلا سامانه ی تور متعلق به نیروی دریایی آمریکا هست. ما هیچوقت آزادی نخواهیم داشت.
یعنی شما فقط میتونید اطلاعات دریافت کنید
و برای دسترسی به شبکه های اجتماعی و فرستادن ایمیل و... نیاز به اینترنت عادی هست