 
    
    
 به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از رشت، گیلانی ها با برپایی جشنواره رشته
خشکار سنتی در طاهر گوراب صومعه سرا به استقبال ماه رمضان می روند.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از رشت، گیلانی ها با برپایی جشنواره رشته
خشکار سنتی در طاهر گوراب صومعه سرا به استقبال ماه رمضان می روند.مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان گفت: در این جشنواره که برای دومین سال پیاپی در طاهرگوراب صومعه سرا برگزار می شود هنرمندان گیلانی اقدام به پخت رشته خشکار و عرضه آن می کنند.
رضا علیزاده سابقه تهیه رشته خشکار در گیلان را حدود 300 سال دانست و گفت: این شیرینی سنتی از آرد برنج، آب،مغزگردو، هل و زعفران تهیه می شود و بعد از سرخ کردن در روغن مصرف می شود .
وی هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی این محصول اصیل گیلانی به گردشگران و شهروندان اعلام کرد و افزود: آوازه رشته خشکار گیلان به سایر شهرها مانند تهران، کرج، قزوین و حتی خارج از کشور هم رسیده و در کشورهای انگلیس ، آلمان و بلژیک قنادان شیرینی رشته خشکار تهیه می کنند.
رشته خشکار نمادی از ذوق و سلیقه گیلانیان است و امروزه نزد گردشگران و مسافرانی که به گیلان سفر می کنند از طرفداران خاصی برخوردار است .
/انتهای پیام