مرد شیطان صفتی که با ربودن دختری ۳ ساله او را در پارک مورد آزار و اذیت قرار داده بود با رأی دادگاه به ۱۵ سال حبس و شلاق محکوم شد.

ماجرای آزار و اذیت بی‌رحمانه دختر بچه 3 ساله در یکی از پارک‌های پایتخت
به گزارش باشگاه شبانه (باشگاه خبرنگاران)، مرد شیطان صفتی که با ربودن دختری ۳ ساله او را در پارک مورد آزار و اذیت قرار داده بود با رأی دادگاه به ۱۵ سال حبس و شلاق محکوم شد.

اواسط دي‌ماه سال گذشته مردي با پليس تماس گرفت و گفت فردي را در حال كودك‌آزاري در پارك ديده و با او درگير شده است. دقايقي بعد گروهي از مأموران كلانتري 117جواديه راهي محل حادثه شدند. مردي كه شاهد اين حادثه تلخ بود به مأموران گفت: مشغول ورزش‌كردن در پارك بودم كه متهم و دختربچه را روي يكي از سرسره‌هاي پارك ديدم.

دختر كه سن چنداني نداشت و يك نان سنگك در دستش بود، گريه مي‌كرد اما مرد به گريه‌هاي او توجهي نمي‌كرد و در حال آزار او بود. من هم با آن مرد درگير شدم و دختربچه را از چنگش نجات دادم. در ادامه مأموران با گشتزني در آن حوالي متهم را بازداشت كردند. وي در شعبه ششم دادسراي امور جنايي تهران توسط بازپرس مديرروستا تحت بازجويي قرار گرفت و با اعتراف به آزار و اذيت دختر بچه گفت: دختربچه را درحالي‌كه يك نان در دستش بود و مي‌خواست از خيابان عبور كند ديدم و او را به بهانه بازي‌كردن به پارك بردم.

ابتدا با دادن شكلات او را سرگرم كردم و در ادامه او را روي يكي از سرسره‌ها بردم و مورد آزار و اذيت قرار دادم.بررسي سوابق اين مرد 42ساله كه متاهل و داراي 2فرزند است نشان مي‌دهد او پيش از اين 2بار به اتهام آزار و اذيت كودكان دستگير و زنداني شده است.

در چنين شرايطي پرونده اتهامي‌اش با صدور قرار مجرميت و كيفرخواست به اتهام آدم‌ربايي و رابطه نامشروع به شعبه 1142مجتمع قضايي بعثت فرستاده شد. در جلسه محاكمه متهم بار‌ديگر به آزار دختر بچه 3ساله اعتراف كرد و گفت با وسوسه شيطاني دست به چنين كاري زده است. با وجود اين، قاضي دادگاه وي را مجرم تشخيص داد و او را به اتهام آدم ربايي به تحمل 15سال حبس و به اتهام رابطه نامشروع به تحمل 90ضربه شلاق محكوم كرد.

انتهای پیام/
برچسب ها: آزار و اذیت ، حبس ، شلاق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سنبل
۱۰:۴۰ ۱۶ مرداد ۱۳۹۷
اگه دفعه اول اعدام میشد اخرین بچه ای که اذیت کرده قربانی نمیشد از این حکم تعجب میکنم قبلا صدور همچین حکمی رو تو کشور خودمون نشنیدم
Iran (Islamic Republic of)
بهروز
۱۸:۲۶ ۱۹ شهريور ۱۳۹۴
در این که این حیوان احمق نه سن و سال کودک خوردسال و نه گریه هاش براش مهم نبوده باید اعدام شود شکی نیست.البته هیچ حیوانی با هم نوع خود این کارو نمی کنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۳ ۱۹ تير ۱۳۹۴
سلام من نمیدونم نظر اسلام در این باره چیست ولی میدانم که باید دقیقا طبق قوانین اسلامی عمل کرد.
Germany
عباس
۰۱:۵۷ ۱۳ تير ۱۳۹۴
به به....واقعا اگه دختر همون قاضی بود این حکم رو میداد؟؟؟؟؟
ناموس یک دختر بچه به حراج گذاشته شده و شاید کل زندگیش نابود شده.........ان وقت 90 ضربه شلاق؟؟؟؟؟؟
باید اعدام شود............
Iran (Islamic Republic of)
پیمان
۱۸:۳۵ ۰۹ تير ۱۳۹۴
پناه بر خدا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۷ ۰۵ تير ۱۳۹۴
رابطه نا مشروع ؟
اینکه تجاوز است !
انهم چندمین بار
فقط اعدام
Iran (Islamic Republic of)
مهدي
۱۴:۰۲ ۲۷ خرداد ۱۳۹۴
فقط همين ؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا جاي تاسف داره .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۲ ۲۰ خرداد ۱۳۹۴
لابد سریالهای آموزنده !! ترکیه و شبکه آموزنده ...!! زیاد تماشا میکرده .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۷ ۱۹ خرداد ۱۳۹۴
باید زنده پوست بدنش رو کند و بعد روی بدنش نمک پاشید و دور گردنش طناب انداخته و داخل شهر گشت زد.
Iran (Islamic Republic of)
ثمن
۲۱:۱۹ ۱۹ خرداد ۱۳۹۴
این حیوان چند بار دیگه باید عمل ننگین را ادامه بده؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۵ ۱۹ خرداد ۱۳۹۴
این مرد قطعا بیمار روانه
اما برای اون پدر و مادری متاسفم که تو این دوره و زمونه واسه راحتی خودشون ی بچه سه ساله رو تنهایی میفرستن خرید و فکر نمیکنن این اتفاق با روان این دختر چه می کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۱۹ خرداد ۱۳۹۴
این پست فطر را باید ده باردار ضد یعنی تا حد مردن برود ودوباره این عمل راتکرار کرد وسپس تیرباران شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۶ ۱۹ خرداد ۱۳۹۴
به نظرم باید اعدام می شد چرا 15 سال؟
Iran (Islamic Republic of)
سید
۱۲:۰۰ ۱۹ خرداد ۱۳۹۴
بایداین پست فطرت اعدام میشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۴
این ادم که سابقه دار هست بدلیل ارتکاب کودک آزاری بعد از زندان هم همین کار ادامه میده یک فکر دیگه براش باید کرد عقیمش کنید خودش راحت میشه
۱۲۳