معاون اول قوه قضائیه، حکم قطعی مهدی هاشمی را ۱۰ سال حبس اعلام کرد.

به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای معاون اول قوه قضائیه گفت: حکم قطعی صادر شده برای پرونده مهدی هاشمی ۱۰ سال حبس بوده و این حکم توسط دادگاه تجدیدنظر تایید شده است.
 
وی در ادامه افزود: سه جرم اختلاس، ارتشا و مسائل امنیتی مهدی هاشمی توسط دادگاه تجدید نظر با رعایت قانون 134 قانون اساسی تائید شد؛ البته وی اتهامات دیگری در کیفرخواست داشت که برخی از آن در دادگاه بدوی ادغام شد.

به گفته معاون اول قوه قضاییه، طبق نظر دادگاه بدوی اتهامات وارده عناوین مختلف داشت اما یک فعل جرم محسوب نمی‌شد لذا در یک جرم واحد ادغام شد ضمن اینکه برخی اتهامات مانند جاسوسی نیز رد شد.
 
محسنی اژه‌ای تصریح کرد: طبق قانون 134 قانون اساسی، حکم مجازات در قوه قضائیه برای کسی که سه جرم داشته باشد به این گونه است که حکم هر جرم به صورت مستقل بریده شده و اشدّ آن در نظر گرفته می‌شود و در مجموع سه حکم، اشدّ آن به عنوان حکم اصلی صادر خواهد شد.
 
وی خاطرنشان کرد: اشدّ حکم اختلاس اگر با جعل همراه باشد، 7 تا 10 سال و اگر بدون جعل باشد بین 5 تا 10 سال است که طبق قانون، اشدّ آن یعنی 10 سال در نظر گرفته شد.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: حکم ارتشا نیز از 5 تا 10 است که اشدّ آن نیز یعنی 10 سال در نظر گرفته شد، مسائل امنیتی نیز بین 2 سال تا 5 سال است که طبق همین ماده اشدّ آن یعنی 5 در نظر گرفته شد لذا با این احتساب در نهایت 10 سال حبس برای مهدی هاشمی بریده شد.

برای دیدن فیلم اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۳ خرداد ۱۳۹۴
امیدوارم اجرا بشه!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۱ ۲۲ خرداد ۱۳۹۴
10سال زندان کم هست . باید حبس ابد برای این آقازاده صادر میشد.
Iran (Islamic Republic of)
مهران
۱۱:۲۳ ۲۲ خرداد ۱۳۹۴
حکم خیلی خوبیه ولی خدا کنه اجراش هم به نحو احسن باشه ....
Iran (Islamic Republic of)
رضایی
۱۱:۰۹ ۲۲ خرداد ۱۳۹۴
بیچاره داش مهدی!
واسه یه اختلاس کوچیک وخلاف جزیی باید 10سال بره زندان. اگه میدونست همچین حکمی براش میزنن عمرا اگه سمتش میرفت.
Iran (Islamic Republic of)
ايراني
۱۳:۵۹ ۲۳ خرداد ۱۳۹۴
بيچاره تويي كه داري از آقازاده اي طرفداري ميكني كه زير و روش براي مردم روشن شده!
Iran (Islamic Republic of)
samira
۱۰:۴۸ ۲۲ خرداد ۱۳۹۴
همین که این حکم برای چنین شخص و خانواده قدرتمندی صادر شد . بایدتشکر کنیم
United States of America
روزگار
۰۸:۴۱ ۲۲ خرداد ۱۳۹۴
حق من جوون خوردن پول بیت المال برده و ما قشر متوسط و پایین باید تاوانشونو پس بدیم من که حلال نمیکنم
Netherlands
مهدی
۰۶:۵۰ ۲۲ خرداد ۱۳۹۴
واقعاارفاق زیادی کردید
Iran (Islamic Republic of)
safar
۰۶:۱۸ ۲۲ خرداد ۱۳۹۴
سلام
من اطلاعات حقوقی ندارم لطفا دوستان بفرمایند:
اگر شخصی 100 جرم انجام بده و شخص دیگری یک یا دو جرم انجام به که برای تک تک آن جرمها حد اکثر یا همان اشد مجازات 10 سال حبس باشد، هر دوی آنها به اشد مجازات یعنی حد اکثر 10 سال حبس میشوند یا جمع میشود ؟
بنظرم اگر اولی باشد، برای مجرمین که خیلی خوب است منتظر پاسخ حقوقدانهای گرامی هستم.
متشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۵۹ ۲۲ خرداد ۱۳۹۴
بنظرم خیلی کمه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۳۹ ۲۲ خرداد ۱۳۹۴
خدایی اگه یه ادم معمولی بود فقط 10 سال زندانیش میکردن؟
Iran (Islamic Republic of)
داود
۰۲:۲۶ ۲۲ خرداد ۱۳۹۴
پول هاى اختلاس شده چه مى شود؟
Germany
ali
۰۲:۲۳ ۲۲ خرداد ۱۳۹۴
همش 10 سال؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۶ ۲۲ خرداد ۱۳۹۴
رراستی خاوری چی شد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۵ ۲۲ خرداد ۱۳۹۴
آدم احساس میکنه زیادی براش تخفیف در نظر گرفتن
Spain
ناشناس
۲۳:۵۰ ۲۱ خرداد ۱۳۹۴
ای کاش من هم یک آقا زاده بودم
۱۲۳۴
آخرین اخبار