قزوین؛

مهر و موم واحد تولیدی غیرمجاز مواد غذایی در قزوین

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در این کارگاه انواع ترشی، سرکه، عرقیات گیاهی و عسل، در حجم و اندازه وسیع به صورت غیر مجاز تولید می شد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران  از قزوین ؛ آزاد روش اضافه کرد: پس از توقیف فعالیت این واحد غیر مجاز ، همه محصولات موجود، واحد مذکور پلمب شد.

به گفته کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در صورت شناسایی واحدهای غیرمجاز برخورد قاطعانه ای با متخلّفان خواهد شد.

وی از مردم خواست برای حفظ سلامتی خود هنگام تهیه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، حتماً به مشخصات مندرج روی محصول و دارا بودن مجوزهای بهداشتی لازم به ویژه پروانه ساخت توجه کنند.

انتهای پیام/د
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.