اهواز؛

کاهش تولیدات با افزایش دما

عملکرد توليد محصولات کشاورزي در پي افزايش دما کاهش یافته است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان؛ معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد کشاورزي خوزستان گفت: بالا رفتن دماي هوا و عبور دما از 50 درجه صدمات زيادي را به محصولات کشاورزي وارد مي‌کند به طوري که کاهش عملکرد توليد را به دنبال داشته است.

محمد قاسمي نژاد اظهار کرد: شرجي‌هاي چند روز اخير و هفته گذشته مشکل زيادي براي محصولات در پي ندارد و حتي براي برخي محصولات مانند نيشکر و برنج خوب است اما اگر همراه با افزايش دما باشد مشکل ساز مي‌شود.

وي افزود: درجه بالاي حرارت و عبور از حد نرمال، روند رشد فيزيولوژيکي محصول را دچار مشکل کرده است؛ به ويژه در زماني که اين افزايش دما با مرحله گل‌دهي محصول توام باشد و محصول ذرت از حساس‌ترين محصولات در برابر گرما است که با گرماي زياد دچار کاهش توليد مي‌شود.

قاسمي نژاد بيان داشت : در حال حاضر اگر دما تا 20 روز آينده چنين ادامه يابد، محصولات کشاورزي ما در مرحله گرده‌افشاني دچار مشکل و کاهش رشد مي‌شوند؛ در سال‌هاي گذشته مثلا سال 93، درجه حرارت به حدي بالا رفت که بر گياهان تاثير منفي گذاشت که اين مساله در عملکرد توليد کاملا مشهود است.

انتهای پیام/گ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.