مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از راه‌اندازی سامانه "ردیابی گوشت مرغ" در استان از ابتدای مهر ماه خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ نادر پرور گفت: بر اساس این سامانه همه مرغ‌ها از مرغداری با یک کد هفت یا هشت رقمی وارد کشتارگاه می‌شوند و کد روی بسته‌بندی آنها نیز درج می‌شود.

پرور با اشاره به اینکه مردم باید این کد را به سامانه 30008903 پیامک کنند، افزود: این سامانه به مردم نشان می‌دهد محصولی که تهیه کرده اند دقیقا چه نوع محصولی است (مرغ منجمد، مرغ کشتار روز، سینه مرغ، بال مرغ و ...) و از کدام مرغداری تهیه و در کجا کشتار شده است.

وی معتقد است، این سامانه برای حفظ سلامت مردم و جلوگیری از شیوع بیماری‌ها اجرا شده است.

پرور از مردم خواست گوشت و مرغ مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تهیه کنند، زیرا بسیاری از دام و طیوری که به صورت زنده عرضه و جلوی مشتری ذبح می‌شود ممکن است دارای بیماری باشد که در ظاهر قابل تشخیص نیست.

وی در ادامه از امحاء 93 تن انواع فرآورده‌های خام دامی در استان و پلمب 409 مرکز غیربهداشتی طی یکسال گذشته خبر داد.

پروربا اشاره به بازدیدهای متعددی که از مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامیانجام می‌شود، اظهار کرد: طی یکسال گذشته حدود 183 هزار مورد بازرسی از این مراکزداشتیم.

وی ادامه داد: در این بازرسی‌ها 6500 مورد تخلف بهداشتی دیده شد، 1867 مورد نمونه‌ برداری انجام دادیم و روی نمونه‌ها 4500 مورد آزمایش انجام شد.

پرور تصریح کرد: در نهایت 93 تن انواع فرآورد‌های خام دامی را امحاء کردیم.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه برای افراد متخلف 710 پرونده تشکیل شده ‌است، تاکید کرد: در همین راستا 409 واحد غیربهداشتی را پلمب کردیم و عمده مراکز پلمب شده عرضه‌کنندگان مرغ زنده بودند.


انتهای پیام/ی

برچسب ها: کرمانشاه ، گوشت ، مرغ ، ردیابی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.