ساری؛

پایان برداشت انجیر در مازندران

حدود 2 هزار تن انجیر امسال در مازندران تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه 200هکتار از باغات استان به میوه انجیر اختصاص دارد، از برداشت هزار و 800تن انجیر امسال از باغات مازندران خبر داد.

شکوهی متوسط قیمت انجیر مازندران را هر کیلو 2 هزار تومان اعلام کرد و افزود: 3 میلیارد و 600 میلیون تومان درآمد امسال از محل فروش انجیر عاید باغداران استان شد.

وی با بیان اینکه انجیر مازندران از کیفیت مطلوبی برخوردار است و در رتبه هفتم کشوری بعد از استانهای فارس، لرستان، کرمانشاه، سمنان، مرکزی و زنجان قرار دارد گفت: قابلیت کاشت در مناطق دشت و دامنه تا ارتفاع 180 متری، کشت به صورت دیم، ضریب پایین آب مصرفی و قابلیت توسعه در مناطق شیب دار از مزیت های تولید انجیر در مازندران است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران بازار فروش انجیر مازندران را علاوه بر مصرف داخلی استانهای همجوار اعلام کرد و افزود: بیشترین انجیر مازندران در شهرستان بهشهر و گلوگاه تولید می شود.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.