اصفهان؛

کاهش 33درصدی تولید عسل در استان اصفهان

تولید عسل در استان اصفهان 33 درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ، کارشناس زنبور عسل جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت:خشکسالی افزایش ریزگردها و آلودگی های زیست محیطی باعث شد تولید عسل در این استان از 9هزارتن به 6هزارتن کاهش یابد.

عبادت: شهرستان های سمیرم ،نجف آباد،فریدون شهر وفریدن را عمده تولیدکنندگان عسل در این استان برشمرد وافزود:هم اکنون بیش از 4هزار زنبوردار با821هزار کلنی زنبور عسل در این استان فعالیت دارند.

به گفته وی استان اصفهان بااختصاص 6درصدصادرات عسل به خارج ازکشور،به ویژه کشورهای حوزه خلیج فارس عمده صادر کنندگان عسل در کشور است .

وی اضافه کرد:وجود 1400گونه گیاهی دراین استان باعث شده زنبورداران بااستقرار کندو های عسل درمراتع وباغ ها از شهدهای گیاهی ،بیشترین عسل اورگانیک وطبیعی را تولید و روانه بازار کنند. 

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.