در پی آزمایش بمب هیدروژنی در کره شمالی، شورای امنیت امروز نشست فوق العاده برگزار می کند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان،  شبکه راشاتودی در خبری فوری به نقل از خبرگزاری تاس روسیه گزارش داد در پی انجام آزمایش بمب هیدروژنی از سوی کره شمالی، شورای امنیت سازمان ملل امروز نشستی فوق العاده برگزار می کند.

راشاتودی در خبر فوری دیگری به نقل از نخست وزیر ژاپن اعلام کرد آزمایش بمب هیدروژنی از سوی کره شمالی مسأله غیر قابل قبولی است. همچنین کره جنوبی نیز پس از این اقدام همسایه شمالی خود، حالت فوق العاده اعلام کرد.

نخستین واکنش ها به آزمایش بمب هیدروژنی کره شمالی
نخستین تصویر از آزمایش بمب هیدروژنی پیونگ یانگ
واکنش کاخ سفید

کاخ سفید نیز پس از آزمایش موفقیت آمیز بمب هیدروژنی از سوی کره شمالی اعلام کرد به این تحرکات پاسخ مناسب خواهد داد.

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی گزارش داد کاخ سفید اعلام کرده است نمی تواند ادعای کره شمالی را که از انجام موفقیت آمیز بمب هیدروژنی خبر داده، تأیید کند؛ اما هرگونه نقض قطعنامه های سازمان ملل در خصوص ممنوعیت آزمایش هسته ای کره شمالی را محکوم می کند.
کاخ سفید همچنین اعلام کرد آمریکا نمی پذیرد کره شمالی، کشوری هسته ای باشد. "ند پرایس،" سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد: "ما از وقوع یک زلزله در شبه جزیره کره در محوطه پایگاه آزمایش هسته ای کره شمالی آگاه هستیم و ادعاهای پیونگ یانگ را درباره آزمایش هسته ای شنیدیم. ما اوضاع را زیر نظر داریم و به ارزیابی در خصوص هماهنگی تنگاتنگ با شرکای منطقه ای مان ادامه می دهیم."
وی در ادامه اعلام کرد: ما اکنون نمی توانیم این ادعاها را تأیید کنیم. ما هرگونه نقض قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل را محکوم می کنیم و بار دیگر از کره شمالی می خواهیم به تعهدات بین المللی اش پایبند باشد.
وی در ادامه افزود: ما دائما اعلام کردیم نمی پذیریم کره شمالی، کشوری هسته ای باشد و به حمایت و دفاع از هم پیمانان مان در منطقه، از جمله کره جنوبی ادامه می دهیم. ما به شکل مناسب به تمامی تحریکات کره شمالی پاسخ مناسب خواهیم داد.

واکنش سئول

همچنین خبرگزاری فرانسه گزارش داد سئول امروز در بیانیه ای، آزمایش هسته ای کره شمالی را خطری برای صلح جهانی اعلام و تأکید کرد تمامی اقدامات لازم را برای مجازات پیونگ یانگ بکار خواهد بست.

کره جنوبی در این بیانیه که از سوی رئیس شورای امنیت ملی این کشور در تلویزیون قرائت شد، گفت: "ما به شدت چهارمین آزمایش هسته ای کره شمالی را که نقض آشکار قوانین شورای امنیت سازمان ملل است، محکوم می کنیم. این اقدام با وجود هشدارهای ما و جامعه جهانی انجام شده است."  

در ادامه این بیانیه آمده است: تمامی اقدامات لازم، از جمله تحریم های بیشتر از سوی شورای امنیت سازمان ملل را برای آن که این کشور هزینه آزمایش هسته ای خود را پرداخت کند، بکار خواهیم بست.

همچنین بلافاصله پس از اعلام این آزمایش، "پارک گون های" خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت ملی این کشور شد.

کاخ سفید: نمی پذیریم کره شمالی کشوری هسته ای باشد/ حالت فوق العاده در کره جنوبی

کاخ سفید: نمی پذیریم کره شمالی کشوری هسته ای باشد/ حالت فوق العاده در کره جنوبی

واکنش فرانسه

خبرگزاری رویترز گزارش داد دفتر فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه امروز در بیانیه ای آزمایش بمب هیدروژنی از سوی کره شمالی را محکوم کرد و خواستار پاسخی محکم از سوی جامعه جهانی شد.
در بیانیه ریاست جمهوری فرانسه، "آزمایش ادعایی" کرده شمالی را نقض غیرقابل قبول قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل بیان کرده است.


کره شمالی پیشتر در سالهای2006 ،2009 و 2013 اقدام به آزمایش بمب های هسته ای کرده بود؛ اما بمب هیدروژنی بخاطر همجوشی هسته ای، سبب انفجار بسیار شدیدتری می شود.

واکنش روسیه

خبرگزاری شینهوای چین اعلام کرد روسیه آزمایش بمب هیدروژنی بوسیله کره شمالی را محکوم کرد و آن را نقض آشکار قوانین بین‌المللی خواند.


انتهای پیام/



برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۹ ۱۷ دی ۱۳۹۴
چرا باید کشوری مثل اسراییل بمب اتم داشته باشد ولی کره شمالی نداشته باشد، اگر قرار بر نبود سلاح هسته ای است باید جهان عاری از سلاح هسته ای باشد نه اینمه چند کشور خود را حاکم بلامنازع جهان بدانند و همه چیز خواه باشند ولی سایر کشورهایی که مطیع آنان نیستند حق حیات نداسته باشند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۶ ۱۷ دی ۱۳۹۴
دوس دارم برم از نزدیک اونجارو ببینم و با مردمشون حرف بزنم۰۰۰
روحیات جالبی دارن۰۰۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۹ ۱۶ دی ۱۳۹۴
مردم کره شمالی از وضعیتی که دارن راضی هستن اینو کسایی که رفتن اونجا می گن بعدش چیزایی که تبلیغ شده علیه این حکومت همه واقعی نیست مثل همین تبلیغ های ضد ایرانی آمریکاست .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۲ ۱۶ دی ۱۳۹۴
مگه نميگين هيچ گونه اينترنت و تبادل اطلاعات ندارن در خفقانن اين كره اي ها جان من اين اطلاعاتو از كجا اوردين واسم جاي سوال اما خوشم مياد باهم اتحاد دارنو كشورشونو حفظ كردن اگر زندان بودكشورشون صداشون در ميومد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۸ ۱۶ دی ۱۳۹۴
اونیکه میگه اون داره ما نداریم خیلی کج فهمه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۸ ۱۶ دی ۱۳۹۴
اونیکه میگه اون داره ما نداریم خیلی کج فهمه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۱ ۱۶ دی ۱۳۹۴
کره شمالی چیزی واسه از دست دادن نداره اگه بهشون حمله بشه. واسه همونه اینقد قلدرانه برخورد میکنه مردمش هنوز تکنولوزی های اولیه رو ندارن بعد میان بمب میسازن
United States of America
ناشناس
۱۳:۳۳ ۱۶ دی ۱۳۹۴
وقتی دشمن ات سلاحی را دارد و بدون رعایت حفوق دیگران و خواست جهانی در حال افزایش آن است ناچار کره شمالی هم باید گرفتن حق خود داشاه باشد
اگر بمب بد است پس اول غرب حودش را از این بدی نجات دهد سپس دیگران را بازدارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۴ ۱۶ دی ۱۳۹۴
دم کره ی شمالی گرم وقتی آمریکا بهشون زور میگه با تموم قدرت جلوش وایمستن مثل بقیه ترسی از آمریکا ندارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۹ ۱۶ دی ۱۳۹۴
نمیدونم برای چی بعضی ها ساخت بمب رو تو برخی کشورها تحسین میکنن این کار کره خیلی خطرناک و صلح جهانی رو بخطر می اندازه، من که به شخصه هیچ وقت از ساخت هیچ بمبی تو جهان خوشحال نمیشم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۵ ۱۶ دی ۱۳۹۴
کره شمالی چشم زخم شده واسه غربی ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۰ ۱۶ دی ۱۳۹۴
دمش گرم. اینکه بمب اتم داره و هیدروژنی باید بهش احسنت گفت. چرا باید اسراییل و آمریکا و غیره حتی هند داشته باشه و مسئله ایی هم نیست ولی ما و کره شمالی و.،. نباید داشته باشیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۰ ۱۶ دی ۱۳۹۴
دمش گرم. اینکه بمب اتم داره و هیدروژنی باید بهش احسنت گفت. چرا باید اسراییل و آمریکا و غیره حتی هند داشته باشه و مسئله ایی هم نیست ولی ما و کره شمالی و.،. نباید داشته باشیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۸ ۱۶ دی ۱۳۹۴
ما به چی میگیم ماشاالله چرا باید به کسی که دنیارو به تباهی میکشه باید بگیم ماشالله کاری به هیچ کشوری و منافع هیچ کشوری جز خاک خودم ندارم ولی بمب هسته ای یعنی کشتار یعنی نسلی رو منقرض کردن حتی نفس کشیدن از خاک و زمین رو هم ازش گرفتنه این کجاش کاری انسانیه که قابل تشویق ما قرار بگیره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۰ ۱۶ دی ۱۳۹۴
با این حساب کشور نیست زندان
۱۲
آخرین اخبار