به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان؛ آقاجانی گفت: فصل سرما و افزایش بارندگی ، سختی عبور و مرور و کاهش ورود گوشت دام سبک از مناطق سردسیر همچون ارومیه و تبریز به استان اصفهان عوامل عمده در افزایش قیمت گوشت در استان است .
وی افزود: همه ساله در فصل سرما قیمت گوشت گوسفندی افزایش می یابد که این افزایش 3 هزار تومانی قرمزتا 15 اسفند همچنان ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه در دیگر فصل ها گوشت قرمز روزانه وارد استان میشودگفت: توزیع هفتگی گوشت در زمستان سبب افزایش تقاضا و کاهش توزیع می شود.
نائب رئیس توزیع نادرست آب مورد نیاز کشاورزی 2 بار در سال نداشتن کشت فصلی در حومه اصفهان، رها شدن بسیاری اززمین های کشاورزی و نبود مرتع برای چرای دام را ازعوامل کاهش پرورش دام سبک در استان اصفهان برشمرد.
هر کیلو گوشت گوسفند بی استخوان 37 هزار تومان با استخوان 30 هزار تومان ،
هرکیلو گوشت گوساله 32 هزار تومان ،هرکیلو گوشت گاو 26 هزار تومان ، هر کیلو گوشت
شتر بی کوهان 38 هزار تومان و با کوهان 35 هزار تومان در سطح استان اصفهان قیمت
گذاری شده است.
انتهای پیام/س