کرمانشاه؛

چه ظروفی برای پخت و پز مناسب نیست

به گفته کارشناس تغذیه ظروف "مسی" برای پخت و پز مناسب نیستندزیرا امکان واکنش با غذا رادارند و ترکیبات آنها وارد غذا می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه؛ مریم شیرمستی با اشاره به اینکه این ویژگی در خصوص ظروف از جنس روی هم صدق می‌کند و استفاده از آنها برای پخت و پز مناسب نیست گفت: ظروف آلومینیومی از بدترین ظروف برای پخت و پز است و تجمع آلومینیوم در سلول‌های مغزی می‌تواند آلزایمر را تشدید کند که این امر می‌تواند با استفاده از ظروف آلومینیومی تشدید شود.

وی افزود: ظروف پیرکس، چدن و سرامیک در صورت نداشتن خش بهترین ظروف برای پخت و پزاست و همچنین بهترین ظروف برای نگهداری غذا خصوصا در یخچال ظروف استیلی هستند که زنگ نمی‌زنند.

انتهای پیام/ز

برچسب ها: کرمانشاه ، ظروف ، پخت ، مناسب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.