کرمانشاه؛

تولید سالانه بیش از 442 هزار تن محصولات دامی در استان

سالانه بیش از 442 هزار تن محصولات دامی در استان تولید می شود.

 به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از کرمانشاه ؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ،شیر خام و عسل را ز جمله محصولات دامی استان عنوان کرد.
خانی با اشاره به ظرفیتهای بالای استان کرمانشاه در زمینه ی توسعه ی دامپروری خاطر نشان کرد :بیش از 4 میلیون و 600 هزار واحد دامی در استان کرمانشاه وجود دارد.
 وی واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی پرورش دام را شامل 12 واحد دام سبک و 335 واحد دام سنگین عنوان کرد.

انتهای پیام/
برچسب ها: کرمانشاه ، تولید ، دامی ، محصول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار