به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، این اداره کل با انتشار اطلاعیه ای در باره مراکز تهیه این نوع ماهی ، راههای تشخیص سالم بودن آن ، شرایط نگهداری و غذا دادن به ماهی قرمز نکاتی را به مردم یادآور شد.
در این اطلاعیه اعلام شد مراکز عرضه ماهی قرمز باید مسقف ، قابل شست و شو و ضد عفونی باشند و ماهی ها در ظروف مناسب باید عرضه شود
این اداره کل داشتن پولک های سالم و عاری از زخم، داشتن تحرک مناسب در آب و شنای طبیعی را از نشانه های سالم بودن ماهی قرمز اعلام کرد و افزود ماهی قرمز در صورت رعایت نکردن بهداشت از ناقلان بیماریهای انگلی ، عفونت ها والتهاب های دستگاه گوارش و سل پوستی است .
انتهای پیام/