به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ "عملیات امام هادی (ع )" از روز سه شنبه هفته گذشته آغاز شد و در روز پنج شنبه پایان یافت و همه اهداف آن براساس نظر کارشناسان عراقی محقق شده است.
**"حشد الشعبی" در "صلاح الدین" به دنبال چه بود؟
ارتش و نیروهای "حشد الشعبی" به همراه قوای مقابله با تروریسم عراق عملیات بزرگی را آغاز کرده بودند که هدف آن آزاد سازی هزاران کیلومتر مربع از "استان صلاح الدین" ، ایمن کردن شهر "سامرا" از لوث حملات خمپاره ای داعش و باز کردن مسیر در جهت حمله به "موصل".
با توجه به اینکه عملیات در سه روز انجام شد ، داعش در "سامرا" شکست سختی را قبول کرد و "جزیره سامرا" پاکسازی گردید و 5200 کیلومتر مربع از استان "صلاح الدین" آزاد شد و پیشروی برای پاکسازی شهر "حدیثه" صورت گرفت.
**نظر مسئولین "حشد الشعبی" و مقامات عراقی عراقی درباره عملیات آزاد سازی "صلاح الدین"
"احمد الاسدی" سخنگوی حشد الشعبی در گفتگو با خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره نتایج عملیات امام هادی (ع) اظهار داشت: عملیات سه روزه امام هادی نتایج بسیار خوبی را به همراه داشت. وی ادامه داد: در این عملیات 5200 کیلومتر مربع از استان صلاح الدین ازاد شد و داعشی ها صدها کشته داد.
سخنگوی حشد الشعبی با بیان اینکه داعشی ها در حال فرار گسترده هستند یاداور شد: پس از عملیات هم حشد الشعبی به سمت شهر حدیثه در حال پیشروی است و ۶۰ کیلومتر از جاده چهارراه سینیه به بیجی و حدیثه ازاد شده است.
"جواد العطار" نماینده سابق مجلس ملی عراق در گفت و گو با خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره مرحله اول عملیات امام هادی (ع)، این عملیات را موفقیت آمیز ارزیابی کرد. وی ادامه داد: عملیات امام هادی(ع) به منظور استحکام نیروها در مناطق عملیاتی صورت گرفت.
وی با اشاره به اینکه عملیات صورت گرفته در شمال استان الانبار موفقیت امیز بود ؛ عنوان داشت: صلاح الدین با کمترین خسارت آزاد خواهد شد. العطار تاکید کرد: علائم موفقیت عملیات امام هادی(ع) در شمال الانبار مشخص بود و تثبیت نیروها به خوبی صورت گرفت و داعشی ها قلع و قمع شدند.






دم بچه های مقاومت گرم
به امید نابودی کامل تروریستهای تکفیری