اردبیل؛

افزایش تولید گوشت سفید در اردبیل

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در دو سال اخیر تولید گوشت سفید، طیور و ماهی ۱۰ هزار تن در استان اردبیل افزایش یافته است.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛عدیل سروی در نشست تخصصی بررسی مسائل و مشکلات کشاورزی استان اردبیل اظهار داشت: از آغاز فعالیت دولت یازدهم در استان اردبیل ما شاهد تحول اساسی در بخش اقتصاد کشاورزی استان بوده‌ایم و این امر زمینه‌ساز توسعه تولیدات و محصولات کشاورزی در استان شده است.

وی گفت: در 2 سال اخیر در برخی محصولات کشاورزی در استان شاهد افزایش چشمگیری بوده‌ایم به طوری که در سال گذشته با افزایش 3.5 برابری تولید محصول گندم مواجه شدیم که با توجه به عملکرد خوب در حوزه تولید این محصول استان اردبیل از رتبه 11 کشوری به رتبه 4 ارتقا یافت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در سال گذشته در استان اردبیل 735 هزار تن گندم تولید شده و به صورت شبانه‌روزی از کشاورزان و گندمکاران خریداری شده است که این امر بیانگر ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بالای استان اردبیل در تولید این محصول استرتژیک است.

سروی با اشاره به افزایش تولید محصول کلزا در استان بیان کرد:‌ استان اردبیل در 2 سال اخیر رتبه نخست تولید کلزا را به خود اختصاص داده است به طوری که نسبت به سال‌های گذشته تولید این محصول به 5 هزار تن افزایش یافته است و براساس پیش‌بینی‌های انجام شده تولید این محصول امسال نیز در استان افزایش می‌یابد.

وی از قرار گرفتن استان اردبیل در رتبه سوم تولید عسل در کشور خبر داد و افزود:‌ از آغاز فعالیت دولت یازدهم شاهد افزایش 2 هزار تنی در محصول عسل استان اردبیل بودیم و علاوه بر آن در تولید عدس نیز رتبه نخست، در تولید سیب‌زمینی رتبه دوم و در تولید چغندر قند نیز رتبه پنجم کشوری را داریم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد:‌ در زمینه تولید گوشت سفید و ماهی نیز در استان اردبیل ظرفیت‌های بالایی وجود دارد به طوری که با توجه به این ظرفیت‌ها و بهره‌گیری از آنها تولید گوشت سفید، طیور و ماهی 10 هزار تن در استان اردبیل افزایش یافته است.

انتهای پیام/

برچسب ها: اردبیل ، افزایش ، تولید ، گوشت ، سفید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.