بجنورد؛

تولید 38 هزار و 104 تُن گوشت از واحدهای تولیدی

پارسال 38 هزارو 104 تُن گوشت قرمز و سفید در خراسان شمالی تولید شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت: از این میزان 28هزارو 670 تُن گوشت قرمز و 9 هزارو 434 تُن گوشت مرغ است.

علی مبارکی افزود: پیش بینی می شود امسال نیز تولید گوشت قرمز در استان 3و نیم درصد افزایش یابد.

وی افزایش بهره وری و توسعه عمودی و حمایت از واحدهای کوچک دامی را از اولویت های این سازمان در سال جاری دانست و گفت: تلاش می کنیم تولید گوشت قرمز را با 3و نیم درصد و تولید گوشت مرغ را از 9 هزارتُن به 12 هزار تُن افزایش بدهیم.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان شمالی همچنین تعداد دام سبک و سنگین استان را 2 میلیون 753 هزار رأس اعلام کرد و گفت: 66 درصد گوشت استان از طریق دام سبک و مابقی نیز از طریق دام سنگین تولید می شود.

تولید گوشت قرمز در سال گذشته نسبت به سال 93 ، 3ونیم درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام/آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.