بیرجند؛

طرح درجه بندي مراکز عرضه فرآورده خام دامی

طرح درجه بندي فرآورده خام دامی در سال جاری براي افزودن به شرايط سلامت و بهداشت جامعه در استان اجرا مي شود.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از بيرجند؛ مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از اجرای طرح درجه‌بندی مراکز عرضه فراورده‌های خام دامی در استان خبر داد و گفت: برای اجرای طرح ۱۰۰ آیتم در نظارت و بازرسی‌ها موردبررسی قرار می‌گیرد.

رفيعي پور افزود: با وجود بیماری های زیاد در دیگر استان ها ، خراسان جنوبی برای دو سال متوالی از بیماری تب برفکی، تب کریمه کنگو و لمپی اسکین و آنفولانزای فوق حاد پرندگان به‌طور کامل پاک بوده است.

وی با بیان افزایش 50 درصدی فعالیت های اقتصادی دامپزشکی استان گفت : تولید مرغ در سال ۹۴ نسبت به سال ۹۳، از ۸ میلیون قطعه به ۲۱ میلیون قطعه و تولید جوجه یک روزه از ۵ میلیون قطعه به ۷ میلیون قطعه رسیده است.

وي  به واکسیناسیون بيش از 118ميليون طيور اشاره کرد وافزود: تعداد کانون های بیماری طیور در استان ۵۱ درصد کاهش یافته است

مدير کل اداره دامپزشکي استان گفت:با نظارت های پزشکی صورت گرفته در سال گذشته بیش از ۲۰۰ تن گوشت  قرمز، مرغ و ماهی غیربهداشتی ضبط و معدوم شد.

انتهای پیام/غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.