به گزارش 
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در آستانه هفته 
سلامت، محصولات غذایی با کمترین میزان سم و کود شیمیایی در این استان تولید
 می شوند. 
ابراهیم شیرانی، با بیان اينكه سلامت هر جامعه در گرو 
نوع غذاي مصرفي است، مبارزه بيولوژيك با آفات و مواد شيميايي، توليد 
سبزيجات بدون سم و مواد غذایی سالم، با کمترین میزان سم و کود شیمیایی را 
از برنامه های اصلي جهادكشاورزي در این راستا برشمرد. 
وی اظهار 
داشت: استفاده از روش هاي بيولوژيك در تولیدات کشاورزی، با هدف تولید 
محصولات غذایی سالم  نیز در دستور كار قرار گرفته است. 
انتهای پیام/ف