به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان اززاهدان؛ علی اوسط هاشمی در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل در زاهدان افزود: اجرای صحیح اقتصاد مقاومتی سبب ارزشمند شدن اقتصاد كشور و اعتبار دادن به بازارهای جهانی می شود.
وی ادامه داد: كشوری می تواند در بازار های جهانی حضوری فعال داشته باشد كه به برند با كیفیت و عالی برسد و در اقتصاد مقاومتی بنا بر برند سازی است تا سهم سیستان و بلوچستان در بازارهای دنیا افزایش پیدا كند.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: اقتصاد مقاومتی را صرفا نمی توانیم اقتصادی ببینیم و باید در حوزه اجتماعی نیز نقش اساسی ایفا كرد تا اقتصاد مقاومتی مد نظر رهبر معظم انقلاب به ثمر برسد.
هاشمی گفت: اساس اقتصاد مقاومتی در سرمایه اجتماعی است و بسیاری از كشورها فاقد منابعی هستند كه ما در اختیار داریم و از این سرمایه باید در تولید ثروت در كشور استفاده كنیم.
انتهای پیام/ع