معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان درباره به کما رفتن "الینا " پس از عمل جراحی لوزه در یکی از بیمارستان‌های گرگان توضیح داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، از گرگان؛الینا دختر شش ساله ای برای جراحی لوزه، به بیمارستان طالقانی گرگان مراجعه می کند اما بعد از جراحی به کما می رود.

پدر الینا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان گفت:پس از مراجعه به بیمارستان پزشک معالج اذعان داشت که دختر من هیچ مشکلی ندارد و با یک جراحی یک ساعته وی درمان خواهد شد.

ماجرای به کما رفتن

وی ادامه داد تمام آزمایش های اولیه انجام شد و نتیجه حاکی از آن بود که دختر من هیچ مشکلی ندارد و پزشکان به ما اطمینان دادند که بدون مشکل فرزند شما درمان خواهد شد.

اما بعد از عمل الینا والدین وی با سینه ورم کرده دختر کوچکشان مواجه شدند که از شدت درد بی تابی می کرد.

مادر وی در ادامه صحبت های پدر افزود:دست و قفسه سینه دخترم مثل باد کنک باد کرده بود و مرتب فریاد می زد "قلبم می سوزد."

ماجرای به کما رفتن

پدر الینا گفت:متخصصان پس از مشاهده شرایط بحرانی دخترم مدعی شدند  که به دلیل نرسیدن خون به مغز کودک دچار عارضه ایست قلبی و پس از آن به کما رفته است.

برای اطلاع از بعد دیگر ماجرا چرایی این حادثه را از معاون دانشگاه علوم پزشکی گرگان جویا شدیم.هر چند پاسخگویی مسوولین دانشگاه علوم پزشکی گلستان به ما که تنها به دنبال حقیقت ماجرا هستیم روند کندی دارد.

پاسخ مسوولین دانشگاه علوم پزشکی گرگان:

دکتر سیدمحمد حسینی معاون درمان درباره حادثه بیمارستان طالقانی گرگان و"الینا "شش ساله‌ گفت: این دختر شش ساله پس از عمل لوزه، دچار عارضه شده در بررسی های اولیه می تواند بر اثر عمل جراحی و یا بیهوشی اتفاق بیافید و بعد از آن دچار "هیپوکسی مغزی" و عارضه مغزی که الان در کما بسر می رود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان گفت: در حقیقت هم تیم حراست و هم تیم بازرسی بیمارستان تحقیقات خود را به منظور پیگیری و برسی این پروند آغاز کرده است تا در صورت اشتباه پزشکی یا قصور در انجام  وظیفه با عاملین آن برخورد قطعی صورت خواهد گرفت.


ماجرای به کما رفتن

دکتر پرهیز رییس بیمارستان علوم پزشکی گلستان در این خصوص گفت:بیمارستان و مسوولین در حال پیگیری موضوع هستندکه علت بروز این حادثه چه بوده است.

ماجرای به کما رفتن

وی افزود: در جریان عمل جراحی در بعضی مواقع ناخواسته عوارضی پیش می آید.به هر حال ما با تیم پزشکی در حال بررسی این موضوع هستیم که علت این حادثه مشخص شود

ماجرای به کما رفتن

حادثه تلخی که برای الینا اتفاق افتاده همه ما را متاثر کرد،اما باید منتظر بمانیم تا مراجع قضایی و پزشکی قانونی چه تصمیمی خواهند گرفت.

برای مشاهده فیلم  اینجا کلیک کنید




انتهای پیام/پ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۱ ۰۲ خرداد ۱۳۹۶
بیچاره خانوادش
Iran (Islamic Republic of)
الینا
۱۳:۵۵ ۰۲ خرداد ۱۳۹۶
فقط الینا تنها نیس خیلی از این اتفاقا میفته اما کسی رسیدگی نمیکنه اخرشم ماس مالیش میکنن خرابکاریهاشونو دیگه اصن به دکترا هم نمیشه اعتماد کرد خدا خودش به داد بیمارا مخصوصا الینا برسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۷ ۲۵ مرداد ۱۳۹۵
ان شالله در هفته کرامت و میلاد امام مهربانی ها شفا عاجل پیدا کندآمین .صلوات
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۴ ۰۳ خرداد ۱۳۹۵
اگه میرفت بیمارستان خصوصی این بلاسر بچه نمی یومد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۰ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵
این جز عوارض پزشکیه قبل از عمل برگه ای داده میشه که تو اون همه عوارض نوشته شده و والدین اون رو امضا میکنن که با اگاهی دست به این کار زده اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۲۹ ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵
دست شفا بخش خداوند برسر الینا باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۶ ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵
این عمل ساده برای بچه من هم خطر ساز شد. به دلیل حساسیت به داروی بیهوشی و ایست تنفسی که با اقدام به موقع کادر پزشکی به خیر گذشت. خدا به خانواده الینا صبر بده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۰ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۵
چه کسی می خواهد بین این پدر داغدار و جلادان بیمارستان قضاوت کند ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۱ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۵
مرگ دست خداست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۵ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
اخی بیچاره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۲ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
بیشتر از اینا انتظاری داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۷ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
خدا به خونوادش صبر بده چه زجری دارن میکشن...بیچاره ها خدایا خودت صداشونو بشنو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۷ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵
متاسفانه تعداد خطاهای پزشکی در ایران بسیار زیاد شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۸ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵
یا ضامن آهو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۳ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵
حتما دارو بیهوشی را اضافه تزریق کردن