
ولیالله سیف رئیس کل بانک مرکزی ایران در گفتوگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: وام ازدواج از 3 میلیون به 10 میلیون تومان افزایش یافت و از امروز سایت تسهیلات وام ازدواج تغییر کرده و مبلغ به 10 میلیون تومان افزایش پیدا کرد.
وی با اشاره به نارضایتی بانکها از این مصوبه افزود: نارضایتی فقط برای تأمین مالی بوده چون در چند وقت اخیر حسابهای قرضالحسنه کاهش پیدا کرده و شهروندان کمتر سمت این حسابها میآیند، و از آنجا که تأمین این وام از این طریق بوده است، نگرانیهایی حاصل شده که فقط برای جلب رضایت مردم است.
سیف در ادامه گفت: که این دستور به بانک مرکزی ابلاغ شده است و در لایحه بودجه 95 قرار گرفته است و بانکهای مربوط موظف به پرداخت آن هستند.
بر این اساس افرادی که از قبل در صف وام ازدواج قرار داشتند در زمان وام 3 میلیون ثبت نام کردند با تغییرات جدید وام 10 میلیونی میتوانند دریافت کنند، بازپرداخت این وام هم 4 ساله است.
انتهای پیام/
گرفتن وام ازدواج از یه شعبه با شعبه دیگه فرق می کنه ، مدارکی هم که بانک ها می خوان با هم فرق داره، سعی کنین قبل از انتخاب بانک درمورد شعبه که میخواین ازش وام بگیرین تحقیق کنین
خیلی بعضیا بی انصافن واقعا من خودم به این رسیدم که شکر نعمت نعمتت افزون کند شکر کنین و تلاش مطمئن باشین زندگیتون خیلی خوب میشه من امروز با همسرم ثبت نام کردیم و خدا میدونه چقد بهش نیاز داشتیم برای رهن خونه خدا دل کسی که پیشنهاد این طرح و داد و دل همه کسایی که دلشون میخواس مردم شاد باشن رو شاد کنه انشالله
خیلی بعضیا بی انصافن واقعا من خودم به این رسیدم که شکر نعمت نعمتت افزون کند شکر کنین و تلاش مطمئن باشین زندگیتون خیلی خوب میشه من امروز با همسرم ثبت نام کردیم و خدا میدونه چقد بهش نیاز داشتیم برای رهن خونه خدا دل کسی که پیشنهاد این طرح و داد و دل همه کسایی که دلشون میخواس مردم شاد باشن رو شاد کنه انشالله 3>
وقتی به شعبه مراجعه کردم میگه همون 3 میلیونه