کرمانشاه ؛

افزایش تولیدات دامی در برنامه پنج ساله

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه در گرد همایی معاونین بهبود تولیدات دامی منطقه دو کشور گفت: مجموع تولیدات دامی استان کرمانشاه 442 هزار تن است .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ بهرام خانی افزود: برنامه‌ریزی کرده‌ایم در یک برنامه پنج ساله تولید شیرخام استان به 500 هزار تن، گوشت قرمز به 47 هزار تن، مرغ به 100 هزار تن، تخم مرغ به 18 هزار و 300 تن و عسل به سه هزار تن برسد.
وی با بیان اینکه  از سال 1386 تاکنون 516 هزار راس دام زنده از استان به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شده است گفت: در استان کرمانشاه سالانه 330 هزار تن شیرخام، 36 هزار تن گوشت قرمز، 63 هزار تن مرغ، 10 هزار و 500 تن تخم‌مرغ و 2300 تن عسل تولید می‌شود.
گردهمایی معاونین بهبود تولیدات دامی منطقه دو کشور با حضور معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی به میزبانی کرمانشاه برگزار شد.
در این گردهمایی محراب فرجی معاون بهبود تولیدات دامی چهارمحال و بختیاری بعنوان رییس و بهرام خانی معاون بهبود تولیدات دامی کرمانشاه بعنوان نایب رییس مجمع معاونین بهبود تولیدات دامی منطقه دو کشور انتخاب شدند.
این گردهمایی با حضور معاونین بهبود تولیدات دامی استانهای یزد، کرمان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، فارس، سیستان  و بلوچستان، خوزستان، خراسان جنوبی، کرمانشاه، لرستان، هرمزگان، کهگیلویه وبویراحمد و اصفهان برگزار شد.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.