قزوین؛

افزایش نظارت های بهداشت بر مواد غذایی

نظارت های بهداشت بر مواد غذایی در ماه رمضان افزایش می یابد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران ، از قزوين ؛ کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین  گفت : به منظور حفظ سلامت شهروندان ، کارشناسان این واحد در سطح استان از اماکن حساس از جمله قنادی ها، مراکز عرضه زولبیا و بامیه، انواع شیرینی های سنتی مخصوص این ماه و همچنین مراکز پخت آش،بازرسی می کنند.

شیرین نادری ، برقراری بازرسی های مستمر شبانگاهی وهمچنین نمونه برداری از مواد غذایی در اماکن عرضه را از جمله اقدام های این مرکز در ماه مبارک رمضان اعلام کرد.

وی ادامه داد: برنامه کنترل و کاهش استعمال مواد دخانی در مساجد و تکایا، کنترل استخرهای شنا در ساعت های پس از افطار، کنترل آب های آشامیدنی، بازرسی از رستوران ها، سفره خانه های سنتی، قهوه خانه ها و چایخانه ها در ساعت های بعد از اذان از جمله فعالیت های بازرسان بهداشت محیط خواهد بود.

کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین  گفت: شهروندان می توانند از طریق تماس تلفنی با سامانه 190 و 1490 درهمه ساعت های شبانه روز، متولیان امر سلامت را در انجام بهتر بازرسی های بهداشتی یاری کنند.
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار