قزوین؛

بايد ها و نبايد های تغذيه روزه داران در افطار و سحر

روزه داران در ماه مبارک رمضان از مصرف غذاهای پرحجم و پر کالری پرهیز کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران ، از قزوین ؛ به گفته الهام حقیقت جو، متخصص تغذیه ، مصرف زیاد برخی خوراکی ها همچون حلوا، زولبیا و بامیه و نوشیدنی های قندی، نه تنها برای سلامت بدن مفید نیست که ضرر هم دارد.

وی اضافه کرد: افرادی که دچار اضافه وزن و چاقی، قندخون، چربی خون هستند و می خواهند در ماه مبارک رمضان به بدن خود استراحت بدهند، بایددر خوردن خوراکی ها و غذاهای فاصله افطار تا سحر، محتاط باشند.

توصیه های غذایی برای روزه داران به هنگام افطار

این متخصص تغذیه توصیه کرد: تا روزه داران آب جوش، شیر گرم، خرما و یک آش یا سوپ خیلی سبک را در وعده افطاری خود قرار دهند .

دکتر الهام حقیقت جو گفت : روزه داران می توانند به فاصله نیم ساعت پس از افطاریک شام مختصر و سبک صرف کنند.

توصیه های غذایی برای روزه داران به هنگام سحر

این متخصص تغذیه افزود : در وعده سحری حداکثر نوشیدن ۲ لیوان آب مجاز است چرا که نوشیدن آب بیشتر باعث کاهش تشنگی در طول روز نمی شود و تنها سوءهاضمه و دل درد به دنبال دارد.

حقیقت جو استفاده از خوراکی های فیبردار همچون کاهو، سبزی و خوردن میوه هایی مثل خیار و سیب با پوست را به منظور تامین آب مورد نیاز بدن لازم می داند .

 وی می گوید : این مواد  به دلیل دارا بودن  فیبر، باعث تعادل آب بدن در طول روز می شود.

مصرف میان وعده از شام تا سحر

حقیقت جو به روزه داران توصیه کرد تا فاصله بین شام و سحر به تدریج آب، میوه و آب میوه مصرف کنند.

این متخصص تغذیه ، استفاده از مقداری ترنجبین و خاکشیر مخلوط برای کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند پیشنهاد داد .

وی افزود : همچنین این افراد می توانند  موقع افطار یک لیوان عرق نعناع با نبات یا عسل بنوشند.

دکتر حقیقت جوهمچنین خوابیدن یک ساعته پس از سحری را مفید دانست.

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار