بندرعباس؛

نکات بهداشتی وتغذیه ای در ماه رمضان

برای شروع افطار از غذاهای سبک مانند نان ،پنیر وسبزی یا گردو، شیر وخرما ، شله زرد ، فرنی استفاده کنید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،از آغاز کردن افطار با آب سرد و نوشابه های گاز دار خودداری شود.
از خوردن بعضی غذاهای نامناسب ومشکل ساز مانند غذاهای سنگین با روغن فراوان ، تنقلات  بسیار شیرین مانند زولبیا، بامیه در هنگام افطار که تا حدود زیادی متداول است پرهيز شود.
استفاده از شيريني های طبيعی مانند خرما، توت خشك و كشمش كه منابع خوبی از املاح و ويتامين ها وانرژی هستند، توصیه می شود.
از مصرف غذاهای پرحجم ، چرب و سرخ کرده و نمک زیاد به دلیل ایجاد احساس تشنگی  پرهیز کنید.
انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار