اصفهان؛

کاهش جوجه‌ریزی مرغ گوشتی در نطنز

مدیرجهاد کشاورزی نطنز از کاهش 7 درصدی جوجه‌ریزی مرغ گوشتی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،عبدالرضا مهدی بادی به کاهش 7 درصدی جوجه ریزی مرغ گوشتی در شهرستان نطنز اشاره کرد و نوسانات قیمت نهاده های طیور را علت اصلی این کاهش عنوان کرد.

وی با بیان وجود 80 واحد مرغداری در شهرستان نطنز افزود: در هر دوره 1 میلیون و 700 هزار قطعه جوجه یک روزه در این واحدها پرورش داده می شود.

مدیرکشاورزی شهرستان نطنز به راه اندازی 2 واحد مرغداری دیگر در این شهرستان هم اشاره کرد و گفت: پیش بینی می شود با افتتاح این 2 واحد مرغداری میزان تولید تخم مرغ در نطنز از 4 هزار و 500 عدد به بیش از 5 هزار عدد برسد.

گفتنی است 30 نفر به صورت مستقیم در واحدهای مرغ شهرستان نطنز مشغول فعالیت هستند.



انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار