گروه تروریستی داعش با استفاده از ابزاری مخوف به شکنجه زندانیان پرداخته و از این راه از آن‌ها اعتراف گیری می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سان؛ گروه تروریستی داعش از تخته های چوبی یا فلزی که آن را «قالیچه پرنده» نامیده، استفاده می کند تا از زندانیان خود اعتراف بگیرد. این تخته که در وسط، لولا دارد، باعث خم شدن و در نهایت، خرد شدن مهره ها و دنده های زندانی می شود. 

گروه مخفی موسوم به «رقه آرام آرام سلاخی می شود»، از جزئیات ناراحت کننده شکنجه های افراطی استخان شکن داعش علیه زندانیان خود در سوریه و عراق پرده برداشت. 
در روش دیگر که به «شبح» یا «روح» موسوم است، یک زندانی را به مدت چندین روز از دست هایش از سقف آویزان می کنند. «معمولا زندانی، توان استفاده از دستان خود را از دست می دهد و مفصل های دست، از جا در می آید. این عمل، باعث آسیب شدید به عصب هایی می شود که حرکت دست و بازو را کنترل می کنند و منجر به از کار افتادگی دائمی آن ها می شوند.»
روش شکنجه پرطرفدار دیگر در نزد داعشی ها، مجازات اعدام با شوک الکتریکی و زنده کباب کردن قربانیان حین بازجویی است. 
این گروه در ادامه بیانیه خود افزود: «شوک الکتریکی، اغلب به مرگ منجر می شود زیرا به ماهیچه های قلب آسیب می زند و یا در بدن قربانی، سوختگی ایجاد می کند.

مزدوران داعشی، به حبس زندانیان خود در کمدهای کوچک و غرق کردن آن ها با قفس نیز معروف هستند.

داعشی ها از فنون روانی نیز برای شکنجه گروگان های خود استفاده می کنند. یکی از کسانی که موفق به فرار از جهنم داعش شده است در مصاحبه ای اظهار کرد: «زندان بان های داعشی، پیوسته از فرا رسیدن کیفر صحبت می کردند. بعد افراد داعش می آمدند، چاقو را روی گلوی ما می گذاشتند و ما را به مرگ تهدید می کردند. هر از گاهی هم یکی از اعضای آن ها با سر بریده یکی از زندانیان وارد می شد و قول می داد سرنوشت بقیه هم همین باشد.»

یکی دیگر از زندانیان سابق داعش، که به فروش سلاح به دشمنان این گروه متهم بود، از شکنجه های هولناک زندانیان از سوی داعش پرده برداشت. ابو النور که بعد از پرداخت باجی 33 هزار پوندی آزاد شد، به گروه حقوق بشری سوری «صدا و تصویر» گفت که چگونه یکی از زندانیان، در اثر این شکنجه ها به آستانه جنون رسید. او گفت: «نمی خواهم درباره ضرب و شتم، برق و توهین های هرروزه صحبت کنم؛ بلکه می خواهم بگویم عبدالله جوان چه طور در زندان دیوانه شد. او متهم بود که یک مبارز است و در بین گروه 13 نفره ما که همگی در فضای کمتر از 8 متر مربعی اسیر بودیم، از همه بیشتر شکنجه شد.»

«یک شب که بیدار شدیم، فریاد می کشید. بعد فهمیدیم که بعضی اعضای داعش وارد اتاق شده و یک سر بریده نزدیک او گذاشته و او را بیدار کرده اند. او هم وقتی سر را دیده، عقل خود را از دست داده است.»

روش های مخوف و غیر انسانی داعش برای شکنجه و اعتراف‌گیری +تصاویر

روش های مخوف و غیر انسانی داعش برای شکنجه و اعتراف‌گیری +تصاویر

روش های مخوف و غیر انسانی داعش برای شکنجه و اعتراف‌گیری +تصاویر

روش های مخوف و غیر انسانی داعش برای شکنجه و اعتراف‌گیری +تصاویر

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۳ ۰۸ مرداد ۱۳۹۵
یک ضربالمثل داریم :
جیک جیک مستونت که بود یاد زمستونت نبود
بنده سال 80 به سوریه رفته بودم و مردمش انگار نه انگار که در کنار سگهای اسرائیلی هم مرز هستن . بفرما این هم نتیجه اش
ملت سوریه و عراق سالها در بی تفاوتی سر کردن برای همین تشکیل نیروهای مردمی آن هم با تاخیر و به همت غیور مردان ایران و لبنان در آنجا شکل گرفت . درس عبرتی برای بعضی از ایرونها باشه که هوشیارتر باشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۵ ۰۳ مرداد ۱۳۹۵
متاسفم ،چرا هميشه از وحشتي كه اين حيوانات ايجاد مي كنند حرف مي زنيد .آنها را زياد بزرگ جلوه ندهيد چون بريدن سر زن و كودك زياد افتخار نميخواهد. اگر كشورها به جاي سياست بازي در فكر چاره باشند اينها عددي نيستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۹ ۰۲ مرداد ۱۳۹۵
این روشهای شکنجه در دانشگاهای غرب به این حیوانات داده شده جایی که شیطان حکومت میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۳ ۰۲ مرداد ۱۳۹۵
اینکه فوتوشاپه داعشیا مثل مردم عادی لباس میپوشن لباس نارنجی هم تن اسیرا نمیکنن لباس نارنجی رو آمریکاییها تن زندانیا میکنن فکر کردن داعش هم همین کارو میکنه و اینطوری ازشون عکس گرفتن اسیراشونم شبیه مردم عراق و سوریه نیست
United States of America
ناشناس
۱۵:۲۰ ۰۲ مرداد ۱۳۹۵
الله و اکبر...
لعن و نفرین خدا بر این قوم نجس ... من هر روز به این ایدوئولوژی تروریست داعشی و امثال این شیطان صفتان نفرین میکنم... و امید وارم تا هر چه زود تر بلایه خدا بر سرشان جاری شود و هیچ راه فراری براشون باقی نمونه...
لعنت خدا بر داعش و مسبب این ایدولوژی.
United States of America
ناشناس
۱۵:۱۱ ۰۲ مرداد ۱۳۹۵
باباایناشاخه وبرگ هستن.کی میخوایم بفهمیمم ک قبل ازاسراییل وآمریکا عربستان دشمن درجه یک ایران واسلامه؟ریشه شون توعربستانه.ب خدای یکتاقسم خودخداهم راضی نیس این همه دربرابراین پاپتی هاسکوت کنیم.سکوت تاکی؟ب چ قیمتی؟خرج جنگ باعربستان ب خداکمترازداعشه؟هزینه اش کمتره.اوناک ازبین برن این شاخه وبرگ هاخشک میشن خودب خود.یامهدی.کجاییییی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۳ ۰۲ مرداد ۱۳۹۵
انشاالله روزی این وسایل شکنجه رو روزی برای خود کثافتشون استفاده کنن
Germany
ناشناس
۱۴:۵۰ ۰۲ مرداد ۱۳۹۵
مرگ بر امریکا مرگ بر داعش مرگ بر السعود مرگ بر اسرایل خدا لعنتشون کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۳ ۰۲ مرداد ۱۳۹۵
اینها فرزندان شیطانند چون واقعا چهره شون شبیه انسانها نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۶ ۰۲ مرداد ۱۳۹۵
ایناآموزششونوتوی گوآنتانامو دیدن.مرگ برآمریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۳ ۰۲ مرداد ۱۳۹۵
گروه مخفی موسوم به «رقه آرام آرام سلاخی می شود»، از جزئیات ناراحت کننده شکنجه های افراطی ----- استخان شکن ----------- داعش علیه زندانیان خود در سوریه و عراق پرده برداشت.

لطفا قبل از بارگذاری مطالعه بفرمایید
-
ناشناس
۰۸:۴۲ ۰۲ مرداد ۱۳۹۵
دنیای اسلام ناب محمدی گرفتار افکار شوم وهابیت وآل سعود است درست برگشته ایم به زمانی که آل سفیان با سنگهای داغ مکه عزیزانی مثل حضرت یاسر وسمیه را به شهادت رساندند.امروز اسلام نیاز به انسانهایی شبیه به حضرت حمزه سیدالشهدا را داردکه مصداق آن سردارسلیمانی خودمان است .
-
ناشناس
۰۸:۲۷ ۰۲ مرداد ۱۳۹۵
خدا لعنت کند حامیان اصلی این خون آشامها یعنی آمریکا و آل سعود را . حالا هی دم از رابطه با آمریکا بزنیم ، بابا به خدا آمریکا و استکبار پشیزی ارزش برای جان مسلمانها قائل نیستند که اگر بودند این چنین خون آشامهایی را تقویت و تسلیح نمی کردند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۶ ۰۲ مرداد ۱۳۹۵
اینها نفرین شدگان پیامبرند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۳ ۰۲ مرداد ۱۳۹۵
اللهم عجل لولیک الفرج
۱۲۳۴
آخرین اخبار