به گزارش 
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از 
زنجان، دکتر حسن زاد آذر گفت: سبوس نان جو در هر 100 گرم حدود چهار گرم حاوی فیبر است. از این جهت نان جو برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند بسیار مفید است. 
وی افزود: هر فرد دیابتی روزانه به 20 تا 30 گرم فیبر نیاز دارد که بدین ترتیب بخش زیادی از آن را می توان با نان جو و بقیه را با خوردن حبوبات و سبزی ها جبران کرد. 
دکتر حسن زاد آذر گفت: متاسفانه آمار بیماران دیابتی روز به روز بالا می رود و بهتر است که این افراد نان جو را به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود قرار بدهند.  
انتهای پیام/ ب