زنجان،

مضرات روغن پالم

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: روغن پالم نوعی روغن گیاهی است که دارای اسید چرب بسیار بالایی است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، دکتر حسن زاد آذر گفت: مصرف روغن پالم به دلیل دارا بودن اسید چرب فراوان موجب افزایش چربی خون و کلسترول شده و در نهایت می تواند باعث گرفتگی و انسداد عروق شود.
وی افزود: روغن های جامد نباتی یا روغن هایی مثل پالم دارای اسید چرب اشباع بالا هستند، چنین روغن هایی می توانند باعث بالا رفتن چربی خون، افزایش کلسترول بد و گرفتگی عروق شوند که یکی از علل مرگ می باشد. به علاوه چربی اشباع آن 50 درصد است.
دکتر حسن زاد آذر در پایان گفت: بهتر است که مصرف این گونه روغن ها را در طول عمر کمتر مصرف کنیم زیرا علاوه بر سرطان زا بودن برای بدن مفید نیستند و به جای آن ها استفاده از روغن زیتون بیشتر توصیه می شود.

انتهای پیام/ ب 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.